EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 19946 tot 19950 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 15 december 2014

OPEC zal daling olieprijs tot $40 niet tegenhouden

De OPEC-landen zullen een daling van de olieprijs richting $40 per vat niet in de weg staan, zo maakte de minister van Energie van de Verenigde Arabische Emiraten Suhail Al-Mazrouei bekend. Ook Rusland en Saoedi-Arabië hebben reeds aangegeven dat de olieprijs naar een natuurlijk evenwicht moet kunnen bewegen dat op basis van vraag en aanbod tot stand komt.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 15 december 2014

Video: waarom de benzineprijs bij ons - en vooral in de VS - zo laag is

VIDEO

VIDEO

Vorige week was het zelfs voor de eerste keer in de VS mogelijk om voor minder dan 2 dollar een gallon (3,78 liter) benzine te tanken. Een historisch lage prijs. De reden is simpel. De olieprijs keldert in rap tempo. Maar waarom? Die vraag is iets complexer. Daarom deze video.

Lees verder op nrc.nl
Geplaatst op: maandag 15 december 2014

Russische roebel in vrije val

Aan de vrije val van de roebel lijkt voorlopig geen einde te komen. Vandaag zakte de Russische munt verder, ondanks een voorzichtig herstel van de olieprijs.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 15 december 2014

Londen moet als onafhankelijke stadsstaat naar de Europese Unie

Londen, één van de meest levendige metropolen van de wereld, moet overwegen om zich af te scheuren van het kleingeestige Engeland. Dat werpt Philip Stephens, columnist van de Britse zakenkrant Financial Times, op. Als onafhankelijke stadsstaat kan Londen zich volgens hem immers vrijmaken van een aantal lasten die nu nog op de metropool drukken.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 15 december 2014

Dundee: ‘China wants yuan and gold to be included in SDR’

According to Dr. Martin Murenbeeld, economist at Canadian Dundee Capital Markets, China wants the yuan and gold to be included in the SDR. In his weekly Gold Monitor, published in December 12, he wrote;

According to Dr. Martin Murenbeeld, economist at Canadian Dundee Capital Markets, China wants the yuan and gold to be included in the SDR. In his weekly Gold Monitor, published in December 12, he wrote;

‘.. we fully expect China will demand that both the yuan and gold be included in the SDR-basket when the IMF reviews the composition of the SDR in late 2015′. 

He points to a rather well researched article published by Bloomberg just a day before. Although no real mention of gold can be found in this article, it does contain some interesting information pointing towards the preparations to include the Chinese currency into the SDR-basket;

Lees verder op The BIG RESET
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs