Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 19986 tot 19990
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 augustus 2014

Met olie haal je minder op dan met goud volgens Gayed

Volgens Michael Gayed moet je investeren in goud wanneer de volatiliteit in de markt(en) toeneemt: “Dat is zeker waar wanneer je goud correleert met olie. In dat soort van situatie haal je meer meerwaarde uit het edele metaal dan uit de grondstof.”

Goud blijft hoe dan ook moeilijk te voorspellen. Allerlei factoren beïnvloeden het gedrag ervan. Wanneer de inflatie bijvoorbeeld hoger is dan de nominale interestvoeten maakt het interessant om een positie in goud in te nemen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 augustus 2014

Grootste bank van China zegt dat nieuwe globale munt in de stijgers staat

De Industrial and Commercial Bank of China (ICBC), de grootste bank van China en de tweede grootste bank van de wereld, bevestigde recent dat er achter de schermen gewerkt wordt aan een nieuwe globale munt – ‘a new global currency setup is being conceived’.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 augustus 2014

Euroscepticus Nigel Farage heeft al twee crises juist voorspeld!

Het blijkt nu dat de eurosceptische Britse politicus Nigel Farage de meest misbegrepen politicus is op het Europese continent. In een paar video’s van enkele jaren geleden lijkt hij de situatie anno 2014 juist te hebben voorspeld.

Hij had het bij het rechte eind over de schulden- en politieke crisis in Europa. En hij had gelijk over Oekraïne.

Maar, oordeel vooral zelf:

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 13 augustus 2014

Griekse economie krimpt nog maar een fractie

De Griekse economie is in het tweede kwartaal met 0,2 procent gekrompen. Dat is de kleinste krimp sinds het eind van 2008. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 13 augustus 2014

Britse werkloosheid naar laagste punt sinds 2008

De werkloosheid in Groot-Brittannië heeft in het tweede kwartaal het laagste punt bereikt sinds het einde van 2008. Het werkloosheidspercentage kwam uit op 6,4 procent.