Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 19996 tot 20000
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 18 juli 2014

Gedaan met die onzin! Neem je verantwoordelijkheid op voor MH17 voor het te laat is!

Het is de tweede keer dat een vliegtuig van Malaysia Airlines van de radar verdwijnt. Hetzelfde type vliegtuig, een 777, raakt zoek in de buurt van Donetsk, een van de meestbesproken conflictgebieden van het jaar. Dat Poetin ook nog eens in de buurt zweefde met zijn toestel maakt dat vlak na de crash er duizenden samenzweringstheorieën zijn bedacht: de regering van Oekraïne zit achter de aanslag volgens sommigen en anderen beweren dat alleen de Russen in staat zijn om met de nodige gesofisticeerd materiaal een vliegtuig op zo’n grote hoogte neer te halen.

Het is trouwens niet de eerste keer dat een burgervliegtuig uit de lucht is geschoten. Er zijn minstens zeven andere gevallen bekend waarin rebellen of militairen per ongelujk een burgertoestel uit de lucht hebben geschoten. Zonder het menselijk leed te willen minimaliseren, kunnen we zeggen dat alle “accidentele incidenten” minder erg waren dan de gebeurtenis van gisteren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 18 juli 2014

Meer miljonairs dan steuntrekkers in Zwitserland

Zwitserland telt meer miljonairs dan steuntrekkers. Dat zegt Felix Wolffers van de Zwitserse Conferentie voor instellingen voor sociale bijstand (CSIAS) vandaag in 'Le Temps'.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 18 juli 2014

IMF waarschuwt voor al te veel optimisme op markten

De financiële markten zijn misschien wel te optimistisch over de economie in de eurozone. De regio wordt ondanks een opleving nog altijd gekenmerkt door hoge overheidsschulden en hoge werkloosheid. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 18 juli 2014

10 dingen die rijke mensen beter doen dan jij

“Om een groot vermogen te vergaren heb je tijd en discipline nodig”, zegt financiële planner Jocelyn Hodes op MarketWatch, “rijk worden vereist dan ook langetermijnvisie en de wil om offers te maken. Het gaat hier immers om je financiële vrijheid.”

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 18 juli 2014

Hoge jongerenwerkloosheid tragisch voor Europa

De hoge jongerenwerkloosheid in Europa is een tragisch gegeven. Dat heeft directrice Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) vandaag gezegd in Parijs. Ze waarschuwde ervoor dat, "als deze generatie opgegeven wordt", Europa zijn rang in de wereldeconomie niet meer kan behouden.