EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20001 tot 20005 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 25 november 2014

DB aan ECB: koop het private goud op

From the bank that a few days ago informed us that "People Are Talking About Helicopter Money And Debt Cancellation Being The End Game", comes the logical next step. Here it is, without commentary and the key section highlighted:

From the bank that a few days ago informed us that "People Are Talking About Helicopter Money And Debt Cancellation Being The End Game", comes the logical next step. Here it is, without commentary and the key section highlighted:

Although gold market operators are currently pre-occupied with the prospect of the SNB finding itself obliged by referendum to buy large quantities of bullion, another central bank raised the same possibility yesterday: the ECB. As odd as it sounds, given the contentious internal debate this year over asset purchases in general, ECB board member, Yves Mersch, reminded journalists that the Bank could in theory buy any asset within a QE program. This could mean government debt, equities, ETFs, or even gold. Indeed, within an effective asset purchase program it matters not so much what the asset is, than who the seller is. Given that the eurozone banking system still appears to be a bottleneck in the monetary transmission mechanism, there might be some wisdom in bypassing it. Banks do not hold gold. However, this ‘theoretical’ possibility would quickly run into practical constraints, not least the volume limitations and the problem of having to pick winners and losers.  

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: dinsdag 25 november 2014

'Drie OPEC-leden hoeven olieproductie niet te verlagen'

De Organisatie van Olie Exporterende Landen (OPEC) overweegt om de lidstaten Irak, Iran en Libië vrij te stellen van een mogelijk besluit om de productie te verlagen. Dat stelden ingewijden maandag. 

De OPEC vergadert 27 november over de hoogte van de productie in het licht van sterk gedaalde olieprijzen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 november 2014

Goudprijs onder kostprijs Goud

Kostprijs van Goud ligt boven de huidige goudprijs van bijna $1200 per troy ounce. In juli van 2014 gaf de CEO van Randgold Resources al dat de sector niet winstgevend kan zijn bij een goudprijs die lager staat dan $1300 voor een troy ounce. In de jaren negentig was een soortgelijke situatie aan de hand. Het aanbod nam af en de goudprijs schoot omhoog. De gemiddelde concentratie van goud in de grond in aan het afnemen van 2,6 gram per ton naar bijna 1 gram per ton.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: dinsdag 25 november 2014

Goud zal weldra afrekenen met zijn verleden

De edelmetalen zitten nu enkele jaren in een dalende trend. Vorige week hebben na goud ook zilver en platina een sterke stijging neergezet. Ze hebben alle drie een trend ommekeer laten zien. Dit is op korte termijn positief voor de edelmetalen. Het is afwachten of deze trend zich verder zet. Zilver heeft een sterkere stijging laten zien dan goud. De zilver tot goud ratio is gedaald van 74.5 naar 73, maw er zijn 73 ounces zilver nodig voor 1 ounce goud. Zilver volgt altijd met een sterkere daling de prijsdaling van goud. In omgekeerde richting is de stijging ook sterker. Hier zijn 5 redenen waarom deze tijdelijke stijging zich kan omzetten naar de lange termijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 25 november 2014

Toch wel een vroege renteverhoging?

De Amerikaanse economie draait inmiddels op volle toeren en als gevolg daarvan is er de afgelopen maand een einde gekomen aan het stimuleringsbeleid van de Amerikaanse centrale bank. De Fed heeft er voor gekozen om de geldkraan dicht te draaien en de beurzen leken daar wel mee akkoord te gaan.

Wat er in die tijd allemaal er na is gebeurd ging in snel vaart. De Bank of Japan en de Europese centrale bank hebben juist extra stimulerende maatregelen aangekondigd. En het is helemaal toevallig wanneer wij u vertellen dat dit alles gebeurde in een tijdbestek van 8 dagen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs