EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20016 tot 20020 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 22 november 2014

Wat vindt de gewone man van bitcoin?

Aan mij de eer om ook een gastblog te schrijven voor Bitcoinspot. Ik werk al een tijdje samen met Roland en zijn team, en dat bevalt uitstekend. Hulde voor het werk dat ze leveren.

Aan mij de eer om ook een gastblog te schrijven voor Bitcoinspot. Ik werk al een tijdje samen met Roland en zijn team, en dat bevalt uitstekend. Hulde voor het werk dat ze leveren.

De meeste bitcoiners zullen me kennen van De Week van Bitcoin, de wekelijkse live show die ik doe met verschillende gasten en co-hosts, waaronder ook Roland.

Sinds een paar weken ben ik ook aan de slag gegaan als marketing manager voor CleverCoin, een Nederlandse bitcoinbeurs waar makkelijk via iDEAL en creditcard bitcoins kunnen worden gekocht en verkocht. CleverCoin is een leuk jong bedrijf met enthousiaste developers. We proberen bitcoin zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zaterdag 22 november 2014

Francisco van Jole en Hadjar Benmiloud over bitcoin, goud en complotten

In De Week van Bitcoin 53 zijn Francisco van Jole van Joop.nl en metro-columnist Hadjar Benmiloud te gast. Co-host is Aaron van Wirdum van Coincourant.nl. We praten over de ontwikkeling en toekomst van media. Ook praten we over nerds en monetaire hervorming. En over bitcoin uiteraard, waar de jonge Hadjar voorstander van is, net als van goud. We spreken tenslotte over complottheorieën en Willem Middelkoop zijn presentatie Patronen van Bedrog van vorige week.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 21 november 2014

‘Kosten Madoff-zaak overschrijden miljard’

De kosten voor het ontmantelen van het in 2008 opgedoekte investeringsfonds van meesteroplichter Bernie Madoff bedragen inmiddels meer dan een miljard dollar (ruim 800 miljoen euro). Dat heeft de SIPC, de organisatie die het beheer van de zaak regelt en financiert, laten weten.

Met het geld wordt een team van advocaten betaald dat door alle frauduleuze geldstromen tot op de bodem uit te zoeken, inmiddels ruim 10 miljard dollar aan terugvorderingen heeft kunnen indienen. Dat is ongeveer 60 procent van het totale bedrag dat gedupeerde investeerders volgens berekeningen kwijtraakten aan dit grootste piramidespel uit de geschiedenis. Aan de slachtoffers is al zo’n 6 miljard dollar terugbetaald.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 november 2014

Dollar kan financiële markten in beweging brengen

De beleggers kijken met een argwanend oog naar de evolutie van de dollarkoers, die in de afgelopen maanden een duidelijke richting is ingeslagen. De dollar zit opnieuw in een opgaande trend en dat zal vanzelfsprekend niet zonder gevolgen blijven voor de financiële markten. Maar wat kunnen precies de gevolgen zijn van de sterkere dollar? Die dollar kan onder andere meer volatiliteit op de markten veroorzaken. Maar moeten we daar van wakker liggen? Dat blijkt zeker niet de aangewezen houding te zijn.

Beleggers moeten hun langetermijnplannen niet laten ruïneren door volatiliteit op de korte termijn. Correcties vinden nu eenmaal plaats in opgaande markten en periodes met veel volatiliteit zorgen juist voor een kans om aandelen goedkoop aan te schaffen. De recent toename van de volatiliteit in Azië werd veroorzaakt door de valutamarkten en het feit dat de dollar sterker werd tegenover een groot aantal andere munten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 21 november 2014

S&P bevestigt beoordeling voor Nederland

Standard & Poor’s (S&P) handhaaft de kredietbeoordeling voor Nederland. Het vooruitzicht blijft daarbij stabiel. Dat maakte de firma vrijdag bekend.

Standard & Poor’s (S&P) handhaaft de kredietbeoordeling voor Nederland. Het vooruitzicht blijft daarbij stabiel. Dat maakte de firma vrijdag bekend.

Nederland heeft de beoordeling AA+ bij S&P. De kredietbeoordelaar denkt dat, ondanks de uitdagingen tot groei van de economie, de regering ,,haar begrotingspositie zal blijven verstevigen”. Het stabiele vooruitzicht toont aan dat de kans op een verandering van de kredietstatus, zowel naar boven of naar beneden, de komende twee jaar kleiner is dan een op drie.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs