EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20041 tot 20045 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 11 december 2014

Domper voor Draghi: banken lenen voor slechts 130 miljard bij ECB

De Europese Centrale Bank probeert verwoed de kredietmachine in de eurozone harder te laten lopen, door lenen voor banken zo makkelijk en goedkoop mogelijk te maken. Dit in de hoop dat, als de leencondities voor banken soepeler worden, zij ook meer gaan lenen aan bedrijven en consumenten. Met meer investeringen en bestedingen als gevolg.

Het blijkt echter zeer lastig om de Europese economie op deze manier een zetje te geven. Slappe economische groei en een zeer beperkte stijging van prijzen en lonen blijven de eurozone parten spelen.

Donderdag maakte de ECB bekend dat banken bij een nieuwe leenronde voor bijna 130 miljard euro aan langer lopende leningen bij de centrale bank hebben afgesloten. Dat lijkt veel, maar het was ongeveer 20 miljard euro minder dan de gemiddelde verwachting van analisten, die op circa 150 miljard euro lag.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 11 december 2014

Iedereen gratis EUR 500,00

Clive Crook pleit voor een schokeffect voor de Europese Unie. Elke Europeaan moet gratis €500 krijgen. Hij was in 2006 medevoorzitter van het Kopenhagen Consensus Center(CCC) en is gerenommeerd columnist bij verschillende vooraanstaande kranten.

Clive Crook pleit voor een schokeffect voor de Europese Unie. Elke Europeaan moet gratis €500 krijgen. Hij was in 2006 medevoorzitter van het Kopenhagen Consensus Center(CCC) en is gerenommeerd columnist bij verschillende vooraanstaande kranten.

Vorige week stelde Mario Draghi, voorzitter ven de Europese Centrale Bank(ECB), dat zij er alles aan zullen doen om de Europese economie op gang te trekken. De inflatie is veel te laag en Europa dreigt in een deflatie terecht te komen.

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 11 december 2014

Als Nederland een bedrijf was zouden we al lang #failliet zijn

Nederland staat er weer beter voor, betogen onze politici. Maar de financiële rekenmeesters in Den Haag maken een boekhoudkundige fout. Nederland wordt op de been gehouden door miljoenen mensen die kosteloos werk verrichten, werk dat niet aan de rechterzijde van de balans verschijnt. Hoe staat ons land er voor wanneer de cijfers langs de meetlat van een bv worden gelegd?

Het is om kriegelig van te worden:

Lees verder op faillissementsdossier.nl
Geplaatst op: donderdag 11 december 2014

De 2e grootste aandelenbeurs ter wereld is…

De laatste 2 weken zat de Chinese aandelenbeurs niet in een gewone stierenmarkt, maar in een super stierenmarkt. De Chinese aandelenbeurs steeg 21 % op 10 handelsdagen … na een stijging van meer dan 20 % de afgelopen maanden. Geen wonder dat het dinsdag een stapje terug moest zetten.

Door deze super stierenmarkt is de Chinese aandelenbeurs nu de 2e grootste aandelenbeurs ter wereld, nu voor Japan en na de Verenigde Staten. De totale marktkapitalisatie bedraagt nu meer dan $ 4,5 biljoen.

Er zijn verschillende redenen te vinden voor de sterke prestatie de afgelopen weken en maanden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs