Nieuws / Artikelen met het woord

57280 artikelen gevonden. Artikel 20046 tot 20050
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 15 juli 2014

Dubai plant de opstart van de handel in goud

In de woestijn in de buitenwijken van Dubai is een van de grootste goudraffinaderijen van de wereld in opbouw. Wanneer alles volgens de planning verloopt zal het complex voor de raffinage van goud ergens in de loop van volgend jaar in gebruik genomen kunnen worden. De bouwheren hopen tegen het midden van volgend jaar operationeel te kunnen worden.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 15 juli 2014

Dieptepunt crisis woningmarkt voorbij volgens Blok

Het dieptepunt van de woningmarktcrisis is duidelijk voorbij. Maar de prijzen zoals van voor de crisis zijn niet wenselijk.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 15 juli 2014

Weer iemand die de goudprijs ziet terugvallen

Het bashen van het goud is tegenwoordig een van de favoriete spelletjes op de financiële markten. De waarnemers hebben blijkbaar weddingschappen afgesloten voor wie durft de meest gewaagde voorspelling te geven wat betreft de evolutie van de goudprijs. In negatieve zin dan natuurlijk.

Zelfs Jim Rogers heeft zich laten meeslepen in dit opbod. Hij verklaarde onlangs slechts goud te zullen bijkopen wanneer de prijs terugvalt onder de 1,000 dollar. Daarmee doet Rogers natuurlijk een zeer gewaagde uitspraak want de meeste van zijn collega’s zien de goudprijs toch blijven ‘hangen’ boven de grens van 1,000 dollar.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 15 juli 2014

FED vindt werkloosheid VS nog altijd te hoog

FED-voorzitter Janet Yellen vindt dat de economie en het financiële stelsel in de Verenigde Staten hebben flinke stappen voorwaarts gemaakt, maar nog altijd zitten te veel Amerikanen zonder werk. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 15 juli 2014

Opnieuw flink vondst Shell in Golf van Mexico

De olie, goed voor naar schatting 100 miljoen vaten, ligt ruim 8 kilometer onder de zeebodem. Het is de derde grote vondst in het gebied, waar nu in voor totaal 700 miljoen vaten aan winbare olie is ontdekt.