Nieuws / Artikelen met het woord

58135 artikelen gevonden. Artikel 20056 tot 20060
Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 10 september 2014

Duurste parkeerplaats ter wereld kost je 1 miljoen dollar

Wie dacht dat een parkeerplaats in Amsterdam duur was, moet in New York kijken. Een projectontwikkelaar biedt 10 parkeerplaatsen aan voor gemiddeld 1 miljoen dollar per stuk.

Voor de echt rijken is de prijs geen probleem, denken de ontwikkelaars. Ze verkopen ze op basis van wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Je krijgt de parkeerplaatsen overigens niet eens in eigendom: je krijgt een licensie voor 99 jaar. En als je vertrekt uit het blok, moet je plek weer van de hand doen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 10 september 2014

Landen in de problemen door de lage inflatie

De Europese economie heeft het moeilijk, dat zal iedereen bekend in de oren klinken. Toch zijn er maar weinig mensen die rekenen op een verdere verslechtering. Als we echter naar de afgelopen maanden kijken dan kunnen we concluderen dat de economie verder achteruit gegaan is.

De Europese inflatie is de afgelopen maanden verder weggezakt en veel waarnemers maken zich zorgen om deze inflatie. De kans is aanwezig dat Europa in de toekomst te maken krijgt met deflatie. Wanneer dat gebeurd zullen veel landen in de problemen komen.

Bron: Geenstijl.nl
Geplaatst: woensdag 10 september 2014

Bewezen: NOS faalt en liegt!

Kameraden! Wat u nu gaat zien, is een sterk staaltje anti-Russische propaganda van de Nederlandse Staatsomroep. De video hierboven is een montage van twee fragmenten. Allereerst een stuk uit het NPO NOS NPO Journaal van gisterenavond, 8 september. We zien het logo van de Russische agitpropzender Russia Today, en we horen de voice-over van de NOS vertellen dat Poetin een vraag van een Britse journalist over Russische betrokkenheid bij de situatie in de Oekraïne 'zo goed als negeert'. We horen John Sweeney van de BBC zijn vraag stellen, maar in de NOS-montage zien we Poetin weglopen, ogenschijnlijk zonder de vraag te beantwoorden. Dan het tweede fragment, van RT zelf. Dat stamt al van een week geleden, op 1 september, en daarin zien we hetzelfde tafereel: Sweeney die zijn vraag aan Poetin stelt. Alleen: in werkelijkheid blijkt dat Poetin maar liefst twee volle minuten de tijd nam om antwoord te geven.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 10 september 2014

Contrast: Frans begrotingstekort neemt dit jaar toe waar Duitsland volgend jaar zelfs geen nieuwe schulden wilt aangaan.

Het tekort stijgt dit jaar naar 4,4 procent van het Franse bruto binnenlands product (bbp), van 4,3 procent in 2013, aldus Sapin. Het is voor het eerst in 5 jaar dat het Franse begrotingstekort stijgt.

Door de stagnerende Franse economie komen er onder andere minder belastinginkomsten binnen voor de overheid.

De Europese begrotingsregels schrijven een begrotingstekort voor van maximaal 3 procent. Volgens Sapin zal Frankrijk pas in 2017 aan deze regel kunnen voldoen, terwijl eerder was beloofd dat dit in 2015 zou gebeuren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 10 september 2014

10 redenen hoe je kunt weten dat je in een land woont geleid door idioten

De wereld zit vol verrassingen en tegenstellingen. Maar soms loopt het ook wel eens de spuitgaten uit. Zerohedge somt 10 redenen op waaruit je kunt afleiden dat een land geleid wordt door idioten.