EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20081 tot 20085 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 9 december 2014

Aandelen, je ondergang heet ‘olie’

De lage olieprijzen zouden vandaag wel eens voor een chaotische handelsdag kunnen zorgen op de Amerikaanse beurzen.

De lage olieprijzen zouden vandaag wel eens voor een chaotische handelsdag kunnen zorgen op de Amerikaanse beurzen.

Dat meldt Yahoo! Finance. De nieuwsaggregaat is tot die conclusie gekomen door te kijken hoe de Europese beurzen het vandaag hebben gedaan/aan het doen zijn.

Zo heeft Londen meer dan 1,8% van zijn waarde verloren – op het moment van schrijven dan toch – en gooit de Griekse politieke weer maar eens roet in het eten:”De volgende ronde van instabiliteit is weer gekomen voor Griekenland nadat een nieuwe president [is verkozen]. (…) gegeven de fragiele staat van de Griekse overheid zou [de benoeming] de regering kunnen doen vallen (…).”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 9 december 2014

Grootste dagverlies sinds de wereldwijde beurscrash van 1987 in... Griekenland!

Het vooruitzicht van vervroegde verkiezingen in Griekenland heeft dinsdag geleid tot een ware uitverkoop op de aandelenbeurs in Athene.

Het vooruitzicht van vervroegde verkiezingen in Griekenland heeft dinsdag geleid tot een ware uitverkoop op de aandelenbeurs in Athene.

Beleggers vrezen de gevolgen van een mogelijke stembusoverwinning van de radicaal-linkse partij Syriza.

De hoofdindex van de beurs in Athene verloor in de middaghandel ruim 11 procent. Daarmee was sprake van het grootste dagverlies sinds de wereldwijde beurscrash van 1987.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 9 december 2014

Weet Draghi wel waarmee hij bezig is?

We willen het graag nog eens hebben over ECB-voorzitter Mario Draghi. Er gaan immers steeds meer stemmen op dat hij de Europese economie op een onvoorstelbare manier dreigt te verzieken.

“Economische krankzinnigheid heeft Japan niet geholpen en die zal Europa ook niet genezen. Maar, centrale bankiers geven niet om verliezen of mislukkingen”, schrijft Mish Shedlock.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 9 december 2014

Indiase banken moeten uitlenen goud aantrekkelijker maken

Indiase banken moeten het voor particulieren aantrekkelijker maken om goud uit te lenen. Volgens de World Gold Council kan er op deze manier meer 'ongebruikt goud' om loop worden gebracht en hoeft er minder edelmetaal geïmporteerd te worden. Eerdere pogingen om het goud los te weken bij de Indiase bevolking leverden weinig op.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: dinsdag 9 december 2014

2015 kan in het teken van de ongelijkheid staan

Het einde van een kalenderjaar wordt altijd gekenmerkt door het maken van lijstjes, lijstjes die de beleggers vertellen wie of wat er in het komende jaar kansrijk zou kunnen zijn. Meestal verdwijnen die lijstjes daarna in de vergeetput, het gebeurt maar zelden dat ze op het einde van het jaar nog eens worden bovengehaald. Maar toch worden die lijstjes nog altijd grif bekeken.

Ook Deutsche Asset & Wealth Management kwam met zo’n lijstje onder de titel ‘Vooruitblik op 2015: ongelijkheid in de slakkengangcyclus’. De belangrijkste punten uit dit lijstje zijn de volgende: de financiële markten worden volgend jaar aangedreven door regionale verschillen in de economische ontwikkeling, de Amerikaanse dollar zal verder versterken; pariteit met euro is niet uitgesloten, de Verenigde Staten blijven de motor van de wereldeconomie, het wordt een solide jaar voor aandelen met enkelcijferige rendementen en tenslotte zullen de obligatiemarkten in 2015 waarschijnlijk hooguit een bescheiden positief resultaat opleveren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs