EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20096 tot 20100 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 november 2014

Schulden hebben niets te maken met welvaart

De Amerikanen hebben in de loop van de afgelopen decennia een totaal verkeerd beeld ontwikkeld over schulden. Ze maken massaal gebruik van hun kredietkaarten en ze beschouwen het geld dat ze aldus kunnen spenderen allesbehalve als schulden, eerder als cash. Die zonder zichtbare problemen bij wijze van spreken uit de lucht geplukt kan worden.

Daarmee wordt makkelijkheidshalve voorbijgestapt aan het feit dat schulden gemaakt met een kredietkaart op een bepaald moment terug betaald worden. De bekende columnist Rick Santelli hekelt deze mentaliteit bij zijn landgenoten. Schulden hebben niets te maken met welvaart, aldus Santelli.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 november 2014

Is de dalende olieprijs de kans van je leven als belegger?

De dalende olieprijs is een geschenk aan de pomp. Het is lang geleden dat we zo weinig hebben moeten betalen om de auto vol benzine te tanken. Door de dalende olieprijs kunnen consumenten meer geld overhouden voor consumptie. Maar is deze daling definitief of tijdelijk? Is dit een grote opportuniteit voor de afgeslachte aandelen uit de oliesector?

De daling van de olieprijs begon in juni en er lijkt voorlopig geen einde aan te komen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 november 2014

World Platinum Investment Council gaat beleggers informeren over platina

Zes grote producenten van platina hebben hun krachten gebundeld en lanceerden deze week een nieuwe belangengroep voor de sector: de World Platinum Investment Council (WPIC). Deze belangengroep heeft als doel het beleggen in platina toegankelijk te maken voor een groter aantal beleggers.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 19 november 2014

Meeste Amerikanen voelen niets van economisch herstel

Als we de juichkreten van president Barack Obama en zijn regering mogen geloven, is de Amerikaanse economie volop in herstel en zal de snelheid van dat herstel nog toenemen naarmate de tijd verstrijkt. De economische verbetering zou zich onder andere laten gevoelen in een aantrekkende arbeidsmarkt.

De bekende econoom Mort Zuckerman verklaarde in een interview met de Wall Street Journal dat de meeste Amerikanen echter niets voelen van het economisch herstel. De meeste nieuwe jobs zijn part-time en/of relatief laag betaald. Van volwaardige full-time jobs is zeker geen sprake.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs