Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 20131 tot 20135
Bron: freedombytes.info
Geplaatst: woensdag 9 juli 2014

Zwitsers willen referendum om macht banken te breken

Burgers in Zwitserland willen dat er een referendum wordt gehouden over de toekomst van het financiële (geld)systeem. Zo stellen ze voor dat alleen de Centrale Banken nog geld mogen creëren, en dat de zakenbanken voor ieder krediet dat ze verstrekken 100% reserve moeten houden. Daarmee hopen ze dat de macht van de banken wordt gebroken en nieuwe financiële zeepbellen, die enorme schade toebrengen aan de samenleving, worden voorkomen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 8 juli 2014

Vier dingen die je ab-so-lúút moet hebben wanneer je geld te veel hebt

In Cannes en Saint-Tropez kan je er niet naast kijken. In de havens zie je monsterachtig grote jachten zover het oog reikt. Heb je zin om zelf eentje te kopen of wil je misschien iets anders?

We vonden geen enkele eigenaar bereid om ons een testritje toe te staan. Gelukkig mogen we er nog wel over schrijven. Hier vind je de lijst van ‘s werelds duurste hebbedingen. We beginnen met het goedkoopste:

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 8 juli 2014

James Turk ziet goud op $ 12.000 als de bubbel barst

De huidige bubbel waar we momenteel in leven zal net als alle andere bubbels in het verleden bezwijken onder zijn eigen gewicht. Je ziet nu al dat de rijken der aarde hun geld zo veel mogelijk uit het systeem proberen te halen: ze kopen vastgoed in Londen en Singapore, ze kopen kunst, verzamelobjecten, oude auto’s … alles wat maar tastbaar is.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 8 juli 2014

Oekraïne vraagt in Brussel om 'Marshall-plan'

Oekraïne hoopt op een Marshall-plan om de nijpende situatie in het land het hoofd te bieden. Dat liet het land dinsdag weten op een donorconferentie in Brussel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 8 juli 2014

Waardevoller dan goud en onmisbaar voor de mens

De wereld raakt in snel tempo uitgeput van zijn belangrijkste grondstof. We hebben het niet over olie, goud of zilver maar over water. Water is onmisbaar voor de mens maar wordt in snel tempo schaars. Meer dan 1 miljard mensen ter wereld hebben geen toegang tot drinkbaar water en het probleem wordt met de dag erger. Uiteraard zouden we de mens niet zijn als we ook hier profijt uit kunnen halen als belegger.