Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 20146 tot 20150
Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 7 juli 2014

Griekenland krijgt 1 miljard euro na halen doelstellingen

Griekenland krijgt weer Europees geld. Het land heeft voldaan aan de doelstellingen en daarom besloten de eurolanden maandag Griekenland 1 miljard euro aan leningen toe te kennen. 

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 7 juli 2014

Illegaal bitcoinplatform ontmanteld in Frankrijk: primeur voor Europa

De Franse politie heeft vorige week een einde gemaakt aan een vermoedelijke bitcointrafiek, voor de eerste keer in Europa. Twee mensen zijn in verdenking gesteld. De politie voerde eind vorige week ook huiszoekingen uit in Cannes, Nice, Toulouse en ook in Brussel, waar een van de verdachten een huis bezit.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: maandag 7 juli 2014

Italiaans Alpendorp (veertien huizen) te koop: 245.000 euro

Een compleet Italiaans bergdorp is te koop gezet op Ebay. Kosten? Nog niet een kwart van een gemiddeld grachtenpand in Amsterdam, namelijk 245.000 euro. De Italiaanse regering probeert met de verkoop van nationale eigendommen de hoog opgelopen staatsschuld af te lossen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 7 juli 2014

Wal-Mart grootste bedrijf ter wereld

De Amerikaanse winkelketen Wal-Mart is het grootste bedrijf ter wereld, gemeten naar omzet. De retailgigant gaat oliebedrijven zoals Shell en ExxonMobil vooraf in het jaarlijkse klassement van de 500 grootste bedrijven van het Amerikaanse magazine Fortune. AB InBev is het enige Belgische bedrijf in de lijst, op plaats 250.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 7 juli 2014

13 signalen die aangeven dat je rijk zal worden

'Uitstalling van rijkdom is innerlijke armoede' en 'het ellendige van rijkdom is dat je met rijke mensen moet leven', staat te lezen in het Groot Citatenboek. Hoewel we in Europa uiterst bedreven zijn in het bestuderen van armoede, zijn er aan de andere kant van de Atlantische Oceaan en ook hier een reeks wetenschappers die zich vooral interesseren voor het creëren en behouden van rijkdom. Mocht het u interesseren, dan hebt u hier wetenschappelijk onderbouwde voorspellingen inzake de toekomstige rijkdom van individuen:

[...]