EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2016 tot 2020 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 5 februari 2018

Goud: nog steeds geen technische uitbraak

Hoewel het niveau van 1370 dollar even werd aangetikt, slaagde goud er vorige maand opnieuw niet in om een technische doorbraak voorbij de hoogtepunten van 2016 te realiseren.

Hoewel het niveau van 1370 dollar even werd aangetikt, slaagde goud er vorige maand opnieuw niet in om een technische doorbraak voorbij de hoogtepunten van 2016 te realiseren.

De prijs van een troy ounce goud klom in januari met bijna 3% in Amerikaanse dollar. Daarmee wordt de historische trend van een sterk jaarbegin doorgezet. Sinds 2006 liet goud in 9 van de 13 gevallen een positief rendement optekenen. Maar slechts 4 keer wist goud ook het volledige jaar hoger af te sluiten. Dit was onder meer vorig jaar het geval, toen het gele metaal 13% duurder werd.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 5 februari 2018

TA Zilver Analyse Roy | Week 6 - 2018

Vorige week vrijdag werd afgesloten op een negatieve noot maar omdat er een bufferzone werd gevormd tot aan het 200 d. MA hoefde dat niet problematisch te zijn. Ook de afgelopen week zat het venijn echter in de staart en dat heeft nu grotere consequenties.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 5 februari 2018

Wereld krijgt in toekomst te maken met enorme watertekorten en grondstoftekorten

Watertekorten doen zich in steeds toenemende mate voor. Dat is het gevolg van enerzijds de groeiende wereldbevolking, de opwarming van de aarde alsmede de toenemende verdroging en optredende verwoestijning in steeds grotere delen van de wereld. Andere factoren die een belangrijke rol spelen zijn de toenemende industrialisatie en urbanisatie met name in Aziƫ alsmede de uitbreiding van het landbouwareaal als gevolg van de groeiende vraag naar gevarieerde voedingsproducten. Het Wereld Water Forum doet om die reden een dringend beroep om drastische maatregelen te nemen. Dit onderstreept de noodzaak tot versnelde investeringen en nieuwe innovatieve technieken leidend tot de grootste groeimarkt ter wereld.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 5 februari 2018

Zo'n 37 miljard euro verdampt door koersval bitcoin

Door de flinke koersval van de bitcoin vorige maand is voor ruim 46 miljard dollar (zo'n 37 miljard euro) aan marktwaarde in rook opgegaan. Dat blijkt uit berekeningen van Coinmarketcap, dat zich baseert op de koersen van honderden bitcoinbeurzen.

Het gaat om het grootste maandverlies, uitgedrukt in dollars, in de nog relatief korte geschiedenis van cryptovaluta's. De bitcoin daalt al weken sinds de piek in december van 20.000 dollar. Inmiddels schommelt de koers rond de 8.000 dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 5 februari 2018

Verdere escalatie in Syrie, Israel dreigt Libanon met oorlog?

Verdere escalatie in Syrië, Israël dreigt Libanon met oorlog, Iran dreigt de VS uit Syrië te verwijderen en Turkije dreigt de VS in Syrië. De afgelopen week zijn de spanningen in Syrië en Libanon sterk toegenomen. Drie van de verschillende acteurs op het geopolitieke strijdtoneel in Syrië hebben dreigementen geuit naar andere partijen in het conflict.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs