Nieuws / Artikelen met het woord

58126 artikelen gevonden. Artikel 2016 tot 2020
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 29 mei 2017

“Mocht u weten wat ik weet over terrorisme, dan zou u nooit uw huis verlaten”

“Mocht u weten wat ik weet over terrorisme, dan zou u nooit uw huis verlaten.” Dat heeft John Kelly, een voormalig generaal in het Amerikaanse leger en de huidige baas van de Amerikaanse veiligheidsdienst Homeland Security (DHS), gezegd in het televisieprogramma “Fox & Friends.”

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 29 mei 2017

Hernieuwbare energie heeft al bijna 10 miljoen banen gecreëerd

De sector van de hernieuwbare energie heeft het voorbije jaar aan 9,8 miljoen mensen werk geboden. Dat betekent nagenoeg een verdubbeling tegenover vijf jaar geleden.

Dat blijkt uit een rapport van het International Renewable Energy Agency (Irena).

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 29 mei 2017

Draghi: Stimulus blijft nodig

De ECB blijft overtuigd van het belang van ‘buitengewone stimulerende maatregelen’ om de Europese economische ontwikkelingen te ondersteunen. Voorzitter Mario Draghi sprak maandag voor het Europees Parlement.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 29 mei 2017

'President Trump wil verkoop Duitse auto's in VS beperken'

Als het aan de Amerikaanse president Donald Trump ligt, wordt de verkoop van Duitse auto's in de Verenigde Staten op een of andere manier aan banden gelegd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 29 mei 2017

Miljonair worden? Creëer meerdere inkomstenbronnen

De beste manier om rijk te worden, is ervoor zorgen dat er altijd geld binnen komt. Wanneer je nooit zonder inkomsten zit, heb je de mogelijkheid om een fortuin uit te bouwen. Daarom moet je altijd meerdere bronnen van inkomsten aanboren. Het is geen exacte wetenschap, maar het is niet toevallig dat de meeste miljonairs verschillende inkomstenbronnen hebben. Hoeveel heb jij er?

Meerdere inkomstenbronnen hebben is geen overlevingstechniek, het is een manier om miljonair te worden. En de cijfers bewijzen het.