Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 20171 tot 20175
Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: zaterdag 5 juli 2014

ECB gaat banken fors meer geld voorschieten

 De Europese Centrale Bank (ECB) gaat nog fors meer cash beschikbaar stellen aan de banken, mits ze die miljarden doorlenen aan het bedrijfsleven. De miljarden zijn een opvolger van de driejarige LTRO die eind 2011/ begin 2012 werd toegekend, waarbij de banken zonder voorwaarden goedkoop €1100 miljard konden lenen.

Bron: 925.nl
Geplaatst: zaterdag 5 juli 2014

Voor €92K per week vaart u als de Wolf of Wall Street

Weliswaar ging de echte boot van Jordan Belfort ten onder in de Middellandse zee (niet alleen in de film), voor de film Wolf of Wall Street hadden ze uiteraard een mooi jacht nodig om ook Leonardo di Caprio op te paraderen. Laat deze boot van bijna 45 meter nou te huur zijn voor u. Voor slechts $125.000 (€92.000) waant u zich een week lang de Wolf of Wall Street.

[...]

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 5 juli 2014

Egypte verhoogt brandstofprijzen tot 78 procent

Egypte verhoogt in de nacht van vrijdag op zaterdag de brandstofprijzen. Afhankelijk van de soort worden de brandstofprijzen tot 78 procent hoger, zei een bron in ministerie van Olie tegen het persbureau Reuters.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 5 juli 2014

'American Dream' maar voor weinig Amerikanen haalbaar

Het gedroomde leven dat in films wordt verbeeld en waarvoor ieder jaar miljoenen mensen naar de Verenigde Staten vertrekken, is maar voor één op de acht Amerikaanse gezinnen haalbaar, berekende USA Today.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

Goudpremie in India is nog steeds hoog

Tot nader order is India de op 1 na grootste consument van goud. De nummer 1 plaats werd overgenomen door China nadat de Indische regering het nodig vond om de invoerbelasting op goud te verhogen. Maar de goudhonger van de Indiërs blijft hoog en dat wordt treffend aangetoond door de premie die voor fysiek goud betaald moet worden.