Nieuws / Artikelen met het woord

58133 artikelen gevonden. Artikel 20171 tot 20175
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 4 september 2014

ISIS is levensgevaarlijk

Dat de terreurorganisatie ISIS levensgevaarlijk is zal u wellicht al duidelijk zijn geworden. Deze terreurorganisatie is al meerdere malen negatief in het nieuws gekomen. Amerika heeft inmiddels actie ondernomen om een aantal gebieden waarin ISIS actief is te bombarderen. Of dit echt gaat helpen moeten we nog afwachten.

Veel mensen zullen zich wellicht afvragen hoelang deze terreurorganisatie stand zal kunnen houden. Ze hebben immers toch ook eten en onderdak nodig? De mensen die denken dat deze terreurorganisatie na een tijdje wel zal verdwijnen hebben het mis. ISIS is namelijk veel gevaarlijker dan wij denken. Deze terreurorganisatie is de rijkste van allemaal. Sterker nog, ISIS verdient miljoenen dollars per dag.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 4 september 2014

Russische boycot kost EU 5 miljard

De Russische boycot van voedsel uit de EU kost de landen van de unie 5 miljard per jaar.

Bron: voiceofrussia.com
Geplaatst: donderdag 4 september 2014

Mongolie en Rusland tekenen 15 economische akkoorden

Russian President Vladimir Putin oversaw the signing of a series of agreements with Mongolia on a whistle-stop visit today. He and his Mongolian counterpart Tsakhia Elbegdorj watched as officials signed 15 deals covering transport and infrastructure, mining, education, and communications.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 3 september 2014

De monetaire rol van zilver is uitgespeeld

Zilver heeft in het verleden gefungeerd als geld, maar sinds 1967 is het edelmetaal uit het muntgeld verdwenen. Dat was niet zonder reden. Zilver is veel nuttiger voor industriële toepassingen. De kans dat zilver terug komt in de functie van geld is vrijwel nihil. Een analyse op Marketupdate.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 3 september 2014

Fidel Castro vergelijkt NAVO met de SS

De voormalige Cubaanse president Fidel Castro beschuldigt de "cynische" Verenigde Staten en de Europese Unie ervan dat ze de NAVO gebruiken om oorlogen te ontketenen. In een vandaag door de Cubaanse media gepubliceerde tekst vergelijkt de 88-jarige 'lider maximo' het Atlantisch Bondgenootschap met de SS-eenheden (Schutzstaffel) van het Duitse naziregime.