Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 20186 tot 20190
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

Chinese kopers van goud houden zich even gedeisd

De Chinezen zijn dol op goud en zullen dat ook blijven, laat daar geen twijfels over bestaan. Maar anderzijds hebben ze maar al te goed in de gaten dat de goudprijs voorlopig niet van de grond raakt. Ze kopen met andere woorden nog wel goud maar staan niet bepaald te trappelen om op eender welk niveau in de markt te stappen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

Half miljoen zwartwerkers in Griekenland

Meer dan een half miljoen Grieken werken wegens de zware financiële crisis in het zwart. Dat blijkt uit een studie van de grootste Griekse vakbond van de privésector (INE-GSEE), waarover vandaag bericht werd in de Griekse media.

Bron: dekritischebelegger.nl
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

De aanstaande grote crisis

Het boek van Robert Jr. Prechter uit 2002 heeft de crash vanaf 2008 haarfijn uiteen gezet volgens de Kodratiev-cyclus en Elliottwave patronen. Dat is drie jaar eerder dan Peter Schiff. De huidige Kondratiev winter loopt af in het tijdvak 2020-2023, dus de depressie volgt nog vanaf 2015-2016. En de technologie sector is de beste om in te werken. In de Kondratiev winter worden uitvindingen gedaan die bepalend zijn voor de daaropvolgende Kondratiev-cyclus.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

Banken, blijf van Bitcoin af

De Europese Bank Autoriteit (EBA) adviseert financiële instellingen hun handen voorlopig af te houden van virtuele munten zoals Bitcoin. Er is immers nog geen regelgevend kader voor handel in dergelijke betaalmiddelen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

Column Kees de Kort | De soufflé & de natte krant

Het ogenschijnlijk positieve banencijfer in Amerika moet je zien als een soufflé, weet BNR's Kees de Kort.