Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 20186 tot 20190
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 31 juli 2014

Paul Craig Roberts: "CIA en Amerikaanse regering hebben crisis Oekraïne veroorzaakt"

Volgens Paul Craig Roberts heeft de Amerikaanse overheid een belangrijke rol gespeeld in het destabiliseren van Oekraïne. De Amerikanen willen er een raketschild plaatsen aan de grens met Rusland en zouden belang hebben bij een succesvolle staatsgreep.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 31 juli 2014

Fed bouwt steunbeleid verder af

Het Amerikaanse stelsel van centrale banken, de Federal Reserve, bouwt zijn steunbeleid voor de Amerikaanse economie opnieuw af.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 31 juli 2014

De prijs van deze grondstof kan exploderen

Veel grondstoffen zijn niet geliefd bij de meeste beleggers, maar er is een grondstof die er met kop en schouders bovenuit steekt: Uranium. Uranium in een positief daglicht plaatsten is als vechten tegen de bierkaai. Niemand gelooft nog in uranium. Maar dit zijn de momenten waarop fortuinen worden gemaakt. Het enige probleem dat een forse stijging van de uraniumsector in de weg staat is de timing.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 31 juli 2014

Rusland stopt invoer sap uit Oekraïne

Rusland stopt de invoer van vruchtensap uit Oekraïne. De autoriteiten hebben dit donderdag bekendgemaakt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 31 juli 2014

Meer sparen is beter dan meer verdienen

Wie zijn financiële gezondheid wil verbeteren, heeft 2 opties: meer sparen of meer verdienen. De meeste mensen zullen proberen om meer te verdienen, maar een simpel rekensommetje leert ons dat meer sparen veel meer effect heeft dan meer verdienen. Wie snel financieel onafhankelijk wil worden, zou 50 % van zijn netto inkomen moeten sparen. Om dat te bereiken is het beter om je kosten te verlagen dan door meer te verdienen.