Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 20196 tot 20200
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 30 juli 2014

Miljardenclaims dreigen: gaat Argentinië vandaag failliet?

Argentinië wordt mogelijk met claims van zo'n 29 miljard dollar (bijna 22 miljard euro) geconfronteerd als het land vandaag niet aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen. Dat bedrag is gelijk aan de totale omvang van de valutareserves van het land.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 30 juli 2014

'Nog vijftienduizend banen weg in financiële sector'

In de financiële sector verdwijnen komende vijf jaar nog zo'n vijftienduizend banen, ondanks de aantrekkende economie.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 30 juli 2014

China is ‘The place to be’

De afgelopen maanden werd het Chinese groeiland vaak bekritiseerd door meerdere waarnemers. De Chinese economie zou namelijk in een vertraging terecht komen. Wanneer dit werkelijk was gebeurd had dit grote gevolgen gehad op de gehele wereldeconomie. Op dit moment ziet de situatie er echter geheel anders uit. De verwachtingen die eerder dit jaar werden gedaan lijken steeds meer te verdwijnen. Met andere woorden krijgt China weer het voordeel van de twijfel.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 29 juli 2014

Tekort aan Zilver kans voor beleggers

Tekort aan Zilver kan wel eens een unieke kans voor beleggers zijn de komende jaren. Wij hebben de laatste maanden hier al een aantal maal over geschreven. De vraag naar zilver is groter dan het aanbod. Het aanbod van zilver komt met name via mijnbedrijven. Daarnaast is er aanbod vanuit de recycling van zilver. En juist dit aanbod maakte het tekort aan zilver groter in 2013. Het aanbod vanuit recycling daalde met maar liefst 24%, van 252 naar 191 miljoen ounces, en is gelijk aan het niveau in 2001. In 2012 maakte de recycling van zilver nog 25% uit van het aanbod.

Bron: nos.nl
Geplaatst: dinsdag 29 juli 2014

Nieuwe sancties EU tegen Rusland?Rusland slaat terug.(video)

De woede over de rol van Rusland loopt in Europa snel op. Amerika kwam al eerder met nieuwe sancties tegen de Russen. Europa gaat daar nu nog eens flink overheen. Een nieuw pakket strafmaatregelen, bedoeld om Poetin te laten voelen dat het westen zijn rol in de Oekraïne-crisis niet pikt. De sancties gaan over geld, wapens en energie.