EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20196 tot 20200 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 4 december 2014

Draghi: “De euro bevat nog essentiële fouten”

Het is redelijk ongebruikelijk, maar het hoofd van de Europese Centrale Bank – Mario Draghi himself – liet recent in een toespraak in Helsinki ontvallen dat de Europese muntunie onvolledig is en dat deze versterkt moet worden met een beter toezicht door de leden van de Eurozone.

De 18 landen uit de Eurozone gaan er mee akkoord dat ze geen landen gaan redden door fiscale transfers, maar ze hebben geen alternatief om te voorkomen dat problemen in een bepaald land andere landen in de problemen kan brengen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 4 december 2014

Zilveren munten blijven onverminderd populair

De Royal Canadian Mint verkoopt ook dit jaar veel zilveren beleggingsmunten. Het totaal over de eerste drie kwartalen van dit jaar is met 20,8 miljoen zilveren munten vrijwel gelijk aan recordjaar 2013. Beleggen in zilver heeft sinds het uitbreken van de financiële crisis sterk aan populariteit gewonnen.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 4 december 2014

ECB dekt zich in, in het geval QE niet zou werken

De kogel is door de kerk. De bom is gevallen. De Europese Centrale Bank (ECB) zal dus wel degelijk de zogenaamde ‘bazooka’ bovenhalen. Het plan om QE wordt binnenkort van onder het stof gehaald – mocht dat nog niet het geval zijn.

De kogel is door de kerk. De bom is gevallen. De Europese Centrale Bank (ECB) zal dus wel degelijk de zogenaamde ‘bazooka’ bovenhalen. Het plan om QE wordt binnenkort van onder het stof gehaald – mocht dat nog niet het geval zijn.

Volgens MarketWatch is de enige vraag die overblijft: krijgen we een rasechte QE te zien of een aangepast monetair wapen dat slechts aan de buitenkant op quantitative easing lijkt? De aankoop van staatsobligaties zou zelfs tot een juridisch gevecht kunnen leiden binnen het Bundesverfassungsgericht, het Duits grondwettelijk hof, meldt de website nog.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 4 december 2014

Dit zijn de 19 meest waardevolle stoffen ter wereld

Iets waardevols is volgens het gezegde z'n gewicht in goud waard. Maar goud mag dan wel een goede investering zijn, de duurste stof ter wereld is het zeker niet. Op de lijst van 19 meest waardevolle stoffen ter wereld komt goud na onder andere schoonheidscrèmes, diamanten en drugs.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 4 december 2014

'Europese economie maakt in de tweede helft van 2015 een sterke comeback'

De Europese economie maakt in de tweede helft van 2015 een sterke comeback, dankzij een soepelere monetaire politiek, lagere energieprijzen en een lagere euro. Dat schrijft Steen Jakobsen, de Chief Economist van de Saxo Bank, in een e-mail aan deze redactie.

De combinatie van deze factoren zal binnen 9 maanden een significante boost geven aan de uitgaven en investeringen, net op het moment dat de aandelenbeurzen zullen verzwakken en geld niet-productieve papierinvesteringen in 20% van de economie zal inruilen voor 80% van de economie (de kmo’s). Vooral de capaciteit en industrialisering van de PIIGS en Oost-Europa zullen daarvan profiteren. Jakobsen denkt daarbij aan Polen, Bulgarije, Roemenië, Hongarije en de Tsjechische Republiek. Hij illustreert zijn voorspelling aan de hand van een grafiek die het verschil tussen de Duitse en Hongaarse industriële productie weegeeft. 

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs