Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 2021 tot 2025
Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Poetin: Amerikanen moeten bewijzen dat Assad achter chemische aanval zit

De Amerikaanse regering moet de bewijzen laten zien die aantonen dat Assad verantwoordelijk is voor de chemische aanval op de Syrische stad Idlib. Dat zegt de Russische president Vladimir Poetin in een korte verklaring tegenover de pers.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Huizenprijzen in eurozone stijgen opnieuw

Huizen in de eurozone zijn in het laatste kwartaal van 2016 wederom duurder geworden. De gemiddelde prijs van een koopwoning in de eurolanden lag in die periode 4,1 procent hoger dan een jaar eerder.

Nederlandse woningen waren gemiddeld 6,4 procent duurder dan in het vierde kwartaal van 2015, blijkt uit vrijdag gepubliceerde data van het Europese statistiekbureau Eurostat.

Bron: Cassandraclub
Geplaatst: maandag 10 april 2017

Nederlandse buffervoorraad aardgas ruim voldoende voor de winter van 2016-2017

Volgens de gegevens van Gas Infrastructure Europe (GIE) was de Nederlandse gasbuffer op 1 november 2016 voor 95% gevuld.

Op 1 januari 2017 resteerde in de gasbuffer nog 57,7% van de maximale inhoud.

Op 1 maart 2017 was de buffer nog voor 17,1% gevuld.

In de grafiek hieronder wordt het verbruik van de aardgasbuffervoorraad

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

Biflatie Bulletin: Goudprijs in de lift na raketaanval

De goudprijs is flink opgelopen na oplaaiende geopolitieke spanningen in de wereld. De prijs van goud steeg ruim 20 dollar per troy ounce nadat bekend werd dat het Amerikaanse leger een raketaanval had uitgevoerd op een Syrische luchtmachtbasis.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

Goudprijs stijgt na raketaanval op Syrie

De goudprijs bereikte vrijdag het hoogste niveau in meer dan vijf maanden, nadat het Amerikaanse leger besloot raketten af te vuren op een militair vliegveld in Syrië. De Amerikaanse raketaanval was een vergeldingsactie op een chemische aanval die eerder deze week plaatsvind in Syrië. Volgens Trump zit Assad achter deze aanval, al zijn daar nog steeds geen harde bewijzen voor geleverd.