EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20206 tot 20210 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 16 november 2014

Amsterdam Bitcoin City gaat voor de titel van "Bitcoin hoofdstad"

De mannen van Bitstraat hebben een ambitieus plan opgevat. Samen met de Amerikaanse betalingsprovider Bitpay willen ze zo snel mogelijk 100 Bitcoin acceptanten gaan aansluiten in Amsterdam. De eerste 100 Bitstraat betaal-terminals worden gesponsord door Bitpay. Je maakt ook kans op een Bitcoin als je een nieuwe acceptant aanbrengt. Gaat Amsterdam Arnhem inhalen als de stad met hoogste dichtheid van Bitcoin acceptanten ter wereld?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zondag 16 november 2014

S&P ziet vooruitgang hervormingen Spanje

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) vindt dat Spanje vooruitgang boekt met zijn hervormingen, maar er blijven onzekerheden over de economie in aanloop naar de parlementsverkiezingen volgend jaar. 

Volgens S&P is de concurrentiepositie van Spanje verbeterd door de hervormingen, net als de arbeidsmarkt en de export.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 16 november 2014

Huis van Afgevaardigden VS stemt vóór Keystone-olieleiding

Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft vrijdag ingestemd met een wetsvoorstel voor de aanleg van de lang vertraagde oliepijpleiding Keystone XL tussen Canada en de Verenigde Staten.

Met het voorstel komt het omstreden pijpleidingproject mogelijk een stuk dichterbij. In het door de Republikeinen gedomineerde Huis waren er 252 stemmen voor, waaronder 31 Democraten, en 161 stemmen tegen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 16 november 2014

IS lanceert wapen in ‘economische jihad': eigen munt

De Islamitische Staat (IS) heeft aangekondigd dat het een eigen munteenheid wil introduceren.

De Islamitische Staat (IS) heeft aangekondigd dat het een eigen munteenheid wil introduceren.

Het zelfverklaarde kalifaat, vaak beschuldigd van middeleeuwse praktijken, maakt wat dit betreft zijn reputatie waar: de munten van de ‘islamitische dinar’ moeten worden geslagen in goud, zilver en koper. Naar verluidt heeft de leider van de Islamitische Staat, Abu Bakr al Baghdadi, zelf toezicht gehouden op het ontwerp, schrijft de Guardian.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 november 2014

Wat als #QE inflatie doet dalen in plaats van stijgen?

QE in de Verenigde Staten is officieel ten einde. In het beleggersmilieu zijn er nog steeds discussies of QE de economie een dienst heeft bewezen of niet. Maar bijna iedereen is het er over eens dat QE de VS redde van deflatie. Maar wat als QE nu inflatie heeft tegengehouden in plaats van het te creëren?

Er is een kleine groep macro-economen – Neo-Fisherites of aanhangers van de legendarische monetaire economist Irving Fisher – die zich afvragen of quantitative easing door de Federal Reserve inflatie heeft doen dalen in plaats van stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs