Nieuws / Artikelen met het woord

58176 artikelen gevonden. Artikel 20211 tot 20215
Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 4 september 2014

Huur van woning stijgt 9 procent

De gemiddelde huurprijs van een woning is in juli 4,4 procent gestegen. De huur ligt daarmee ruim 9 procent hoger sinds de invoering van de inkomensafhankelijke huur op 1 juli 2013.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 4 september 2014

Let op: een belangrijke dag is aangebroken

Een belangrijke dag is aangebroken. Vanmiddag staat het rentebesluit van de Europese centrale bank op het programma en dat is absoluut een evenement die u niet mag missen. De verwachting is dat de rente ongewijzigd zal blijven op 0,15%. Echter, de grootste aandacht gaat uit naar de persconferentie van Mario Draghi.

Deze persconferentie zal aansluitend op het rentebesluit plaatsvinden. In deze persconferentie vertelt Mario Draghi over de Europese economie. Veel beleggers hopen dat Mario Draghi stimulerende maatregelen zal aankondigen om de Europese economie te ondersteunen.

Bron: nos.nl
Geplaatst: donderdag 4 september 2014

Start de ECB vandaag de geldpers?

De Europese Centrale Bank (ECB) zet vandaag mogelijk stappen om de Europese economie een impuls te geven en wat te doen aan de extreem lage inflatie.

Ogenschijnlijk zijn er tal van mogelijkheden. De ECB kan de geldpers aanzetten of massaal leningen, hypotheken en kredieten opkopen. Ook kan de rente nog verder worden verlaagd om het lenen van geld aantrekkelijker te maken. Keuze genoeg, of lijkt dat maar zo en is de armslag van de ECB beperkt?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 4 september 2014

ISIS is levensgevaarlijk

Dat de terreurorganisatie ISIS levensgevaarlijk is zal u wellicht al duidelijk zijn geworden. Deze terreurorganisatie is al meerdere malen negatief in het nieuws gekomen. Amerika heeft inmiddels actie ondernomen om een aantal gebieden waarin ISIS actief is te bombarderen. Of dit echt gaat helpen moeten we nog afwachten.

Veel mensen zullen zich wellicht afvragen hoelang deze terreurorganisatie stand zal kunnen houden. Ze hebben immers toch ook eten en onderdak nodig? De mensen die denken dat deze terreurorganisatie na een tijdje wel zal verdwijnen hebben het mis. ISIS is namelijk veel gevaarlijker dan wij denken. Deze terreurorganisatie is de rijkste van allemaal. Sterker nog, ISIS verdient miljoenen dollars per dag.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 4 september 2014

Russische boycot kost EU 5 miljard

De Russische boycot van voedsel uit de EU kost de landen van de unie 5 miljard per jaar.