Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 20221 tot 20225
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 13 augustus 2014

Britse werkloosheid naar laagste punt sinds 2008

De werkloosheid in Groot-Brittannië heeft in het tweede kwartaal het laagste punt bereikt sinds het einde van 2008. Het werkloosheidspercentage kwam uit op 6,4 procent. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 augustus 2014

Ron Paul:”Het is wel heel erg stil geworden over MH17″

Op zijn website verklaart Amerikaanse politicus Ron Paul dat zijn overheid opeens wel heel erg stil is over MH17 en Rusland. Je weet wel, de noodlottige vlucht van Malaysian Airlines over Oekraïne.

Volgens Ron Paul is de propagandamachine in de Verenigde Staten (VS) succesvol geweest om iedereen te overtuigen van de schuld van Rusland.

“Het is moeilijk te geloven dat de VS niet weten wie het gedaan kan hebben wanneer er zoveel technologie voorhanden is”, briest Paul.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 augustus 2014

Slaag jij er niet in veel geld te hebben? Dan doe je dit waarschijnlijk verkeerd …

In deze financiële tijden is het niet gemakkelijk om een fortuin op te bouwen. Je kunt je geld niet meer voor u laten werken, jij moet werken voor je geld. We moeten dan ook veel beslissingen nemen omtrent ons geld: hoe sparen, waaraan uitgeven, hoe besparen en waarin investeren. Opties zijn er voldoende, maar lang niet alles geeft het gewenste resultaat.

Wie zich aan deze regels kan houden, heeft het meeste kans om er in te slagen een mooi fortuin op te bouwen, aldus MarketWatch.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 augustus 2014

Dit kan een probleem worden voor de goudprijs de komende maanden

Traditioneel hebben de goudprijs en de dollar index een inverse correlatie. Als de dollar sterk wordt, daalt de goudprijs dikwijls. Van tijd tot tijd neemt deze correlatie af, maar recent werd ze weer sterker. In juli steeg de dollar index met 2,29 % terwijl de goudprijs daalde met 3,35 %. Een sterke dollar kan een stijging van de goudprijs tegen werken de komende maanden, aldus Kitco.

Het zwakke eerste kwartaal in de Verenigde Staten stond een sterkere dollar nog even in de weg, maar sinds het tweede kwartaal is de trend weer duidelijk. De economische indicatoren trekken aan en de Federal Reserve slaagt er nog steeds in om maandelijks $ 10 miljard minder te printen. Met nog 2 ‘taperings’ voor de boeg beginnen beleggers al te speculeren over een renteverhoging.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 13 augustus 2014

Oekraïense munt gaat verder achteruit

De aanhoudende onrust in Oekraïne zet de waarde van de munt van het land steeds verder onder druk. Vandaag zakte de hryvnia tot het laagste niveau ten opzichte van de dollar ooit.