Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 20231 tot 20235
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 12 augustus 2014

Putin zal zich nooit gewonnen geven

Als reactie op de harde economische sancties trokken de Russen op naar de grens van Oekraïne. Het is duidelijk dat Rusland de confrontatie aan wil gaan met Amerika en Europa. Het is daarom ook verstandig om in deze tijd uw vermogen te beschermen.

Overigens moet daarbij wel vermeld worden dat China nog steeds de kant van Rusland kiest. Dit zeggen ze natuurlijk niet letterlijk, maar de Chinese overheid heeft wel geprofiteerd van de economische sancties die tegen Rusland zijn opgelegd. China heeft namelijk nieuwe overeenkomsten bereikt met Rusland.

Bron: rt.com
Geplaatst: dinsdag 12 augustus 2014

China verkoopt groente en fruit aan Rusland

China will start selling fruit and vegetables directly to Russia, and Baorong company plans to set up a special logistics center in Dongning on the border with Russia’s Far East to do it.

“ Direct export of fruit and vegetables to Russia will be organized from it," she said.

A Chinese company Dili, also intends to create a similar cross-border trade zone by the end of 2014, Zhang Chunjiao added.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 12 augustus 2014

340.000 Belgen kampen met betaalachterstand krediet

Het aantal Belgen dat een of meerdere kredieten niet tijdig afbetaalt, is met 344.244 mensen in juli met 3,3 procent gestegen in vergelijking met dezelfde maand in 2013. Op maandbasis is er sprake van een stabilisering (-0,1 procent). Dat blijkt vandaag uit cijfers van de Centrale voor kredieten aan particulieren van de Nationale Bank.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 12 augustus 2014

Oekraïense munt zakt naar dieptepunt

De waarde van de Oekraïense munt is vandaag naar een dieptepunt gezakt. De valuta verloor in één dag 4% van haar waarde ten opzichte van de dollar en is de afgelopen dertig dagen al bijna 9% gedaald. Op de valutamarkt wordt de munt steeds verder afgewaardeerd als gevolg van de chaos in het oosten van het land.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 12 augustus 2014

Olieprijs onder druk door groot aanbod

Handelaren reageerden op berichten dat het aanbod van olie wereldwijd ruimschoots voldoende is om de eventuele gevolgen van de onrust in het Midden-Oosten op te kunnen vangen.

Brent zakte dinsdag tussentijds tot een dieptepunt van 103,35 dollar per vat. Dat was bijna 1 dollar minder dan maandag aan het slot van de handel en het laagste niveau sinds begin november vorig jaar.

Het Internationaal Energie Agentschap (IEA) gaf eerder op de dag aan dat het internationale aanbod aan olie onverwacht groot is, ondanks de conflicten in Irak, Libië en Oekraïne. Tegelijkertijd verlaagde het agentschap zijn verwachtingen voor de vraag naar olie in 2014 en 2015.