Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 2026 tot 2030
Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

Goudprijs stijgt na raketaanval op Syrie

De goudprijs bereikte vrijdag het hoogste niveau in meer dan vijf maanden, nadat het Amerikaanse leger besloot raketten af te vuren op een militair vliegveld in Syrië. De Amerikaanse raketaanval was een vergeldingsactie op een chemische aanval die eerder deze week plaatsvind in Syrië. Volgens Trump zit Assad achter deze aanval, al zijn daar nog steeds geen harde bewijzen voor geleverd.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

Lavrov: Amerikaanse raketaanval doet denken aan Irak in 2003

Rusland heeft de Amerikaanse raketaanval op een militaire basis in Syrië scherp veroordeeld. De Russische president Poetin sprak van een daad van agressie tegen een soeverein land, die in strijd is met het internationale recht. Zijn woordvoerder Dmitry Peskov zei in een verklaring dat het Syrische leger al haar chemische wapens al heeft ingeleverd en dat dit destijds ook bevestigd is door de Verenigde Naties.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

'Voor 15 miljard euro aan oud Europees geld in omloop'

In landen die hun eigen munteenheid hebben ingeruild voor de euro ligt in totaal nog zo'n 15 miljard euro aan oude munten en bankbiljetten bij mensen thuis onder het matras.

Dat blijkt uit een rondgang van persbureau Bloomberg langs Europese nationale banken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

Prijzen olie en goud hoger na raketaanval VS in Syrië

De olie- en goudprijs gingen vrijdag omhoog, na de raketaanval van het Amerikaanse leger op een Syrische luchtmachtbasis.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 7 april 2017

De ontmoeting Trump-Xi gaat over 1 grafiek. Dit is ‘m

De Amerikaanse president Trump reisde donderdag af naar zijn ‘Trump Mar-a-Lago Golf Resort’ in West Palm Beach (Florida), waar hij twee dagen lang zijn Chinese ambtsgenoot Xi Jinping en diens echtgenote te gast zal hebben. De tweedaagse zal een succes worden en wel om de eenvoudige reden dat beide een succes nodig hebben, vooral Trump, na het débacle van Trumpcare. Of ze punten van overeenkomst zullen vinden blijft een open vraag.