Nieuws / Artikelen met het woord

58135 artikelen gevonden. Artikel 20271 tot 20275
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Dit advies kan belangrijke gevolgen hebben voor de goudprijs

Het huidige systeem van de Federal Reserve om de rijken rijker te maken en zo de economie te stimuleren werkt niet meer. De armen worden armer, de rijken rijker en de middenklasse wordt dood geknepen. Dit is geen houdbaar recept. Een aanbeveling van een invloedrijk orgaan, kan het beleid van de Fed omgooien en dit kan grote gevolgen hebben op de goudprijs, aldus Gold Stock Bull.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

'Overheidstekort VS loopt terug tot laagste niveau sinds 2007'

Het overheidstekort van de Verenigde Staten loopt dit jaar terug tot het laagste niveau sinds 2007. Dat stelt de begrotingsdienst van het Congres (CBO) woensdag in een nieuwe prognose.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

De alarmbellen beginnen te rinkelen in Europa

De situatie in Europa is u waarschijnlijk al bekend. Meerdere Europese landen hebben nog steeds moeite om het hoofd boven water te houden en daarom wordt er steeds meer beroep gedaan op de Europese centrale bank. Deze Europese centrale bank, onder leiding van Mario Draghi, zou dan moeten helpen om het betreffende land er weer bovenop te helpen.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

FBI-onderzoekt rol van Rusland bij hacken Amerikaanse banken

De FBI onderzoekt of de Russische overheid een rol heeft gespeeld bij een recente aanval van Russische hackers op JPMorgan Chase en minstens één andere Amerikaanse bank. Die zou mogelijk een wraakactie zijn geweest voor de sancties die tegen Rusland zijn ingesteld, zo meldde persbureau Bloomberg op basis van ingewijden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Kan Rusland de hegemonie van de US Dollar doorbreken ?

De Verenigde Staten heeft enkele goede redenen om van Rusland opnieuw staatsvijand nummer 1 te maken: het is goed voor de defensie industrie en het geeft het volk een gemeenschappelijke vijand zodat het niet naar de incompetenties van de overheid kijkt. Maar Rusland is ook de eerste echte grote uitdager om de Amerikaanse dollar ten val te brengen.