EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20276 tot 20280
Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

Krugman’s 7 waarheden over de wereldeconomie

Zelfs als je niets weet over hoe de wereldeconomie wordt beheerd, vrees niet! In zeven stappen legt auteur en professor in de economie Paul Krugman je uit hoe grootse beslissingen worden genomen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

Sony schrapt 1.000-tal jobs

De Japanse technologiereus Sony gaat 15 procent van de banen in zijn afdeling voor mobiele telefonie schrappen, of ongeveer duizend jobs. Dat heeft Sony-topman Kazuo Hirai aangekondigd tijdens een persconferentie in Tokio. De afdeling heeft te lijden onder hevige concurrentie op de smartphonemarkt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

Column Kees de Kort | De fraudedoofpot blijft potdicht

Obamacare is volledig aan het mislukken, constateert macro-econoom Kees de Kort. "Er zijn maar een paar miljoen mensen meer verzekerd dan vorig jaar, maar daar blijft het ook bij. "Nog steeds zijn 30 miljoen Amerikanen niét verzekerd."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

De droom van Putin wordt nooit werkelijkheid

Vladimir Putin is op dit moment populairder dan ooit in zijn eigen land. De president van Rusland wordt op handen gedragen door de Russische bevolking. Tenminste als we de cijfers mogen geloven. De Russische bevolking ziet hem als de ideale leider die hen zal beschermen tegen het Westen.

De bedrijven die gevestigd zitten in Rusland zullen iets minder tevreden zijn met de daden van Vladimir Putin. De opgelegde sancties die vanuit Amerika en Europa komen zorgen ervoor dat de Russische bedrijven het moeilijk hebben. De Russische economie is daardoor in een vertraging terecht gekomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 september 2014

Woningverkopen stijgen verder: beste jaar sinds de crisis

In de eerste acht maanden van 2014 registreerde het Kadaster 89.248 verkochte woningen. Dat is het hoogste aantal sinds de crisis uitbrak in 2009.

In de eerste acht maanden van 2014 registreerde het Kadaster 89.248 verkochte woningen. Dat is het hoogste aantal sinds de crisis uitbrak in 2009.

Kadaster 89.248 verkochte woningen. Dat is het hoogste aantal sinds de crisis uitbrak in 2009.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs