Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 20296 tot 20300
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 7 augustus 2014

Bank of America schikt met recordbedrag van 12 miljard euro

Bank of America is niet ver meer af van een schikking met het Amerikaanse ministerie van Justitie. Met 16 tot 17 miljard dollar (12 miljard euro) zou het het hoogste bedrag ooit zijn voor een schikking van een burgerrechtelijk geschil tussen de Amerikaanse regering en een onderneming, zo meldt de Wall Street Journal.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 6 augustus 2014

Apps goed voor 1 miljoen banen in Europa

De markt van de apps voor smartphones en tabletcomputers zal dit jaar in de Europese Unie een omzet vertegenwoordigen van ongeveer 12,4 miljard euro. Direct en indirect is de 'app-economie' goed voor 1 miljoen banen in de EU. Dat staat in een rapport van het Britse marktonderzoeksbureau Vision Mobile.

Bron: volkskrant.nl
Geplaatst: woensdag 6 augustus 2014

Afgestudeerde kan schuld steeds vaker niet afbetalen

Een groeiende groep afgestudeerden heeft moeite met het afbetalen van de studieschuld. Vanwege het tekort aan goedbetaalde banen waren vorig jaar ruim 93 duizend van hen niet in staat af te lossen, een toename van 76 procent in vijf jaar tijd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 6 augustus 2014

Maak eens gebruik van een ernstige crisis

Wie geen problemen heeft om geld te verdienen aan het leed van een ander, moet beslist verder lezen. Er dreigt namelijk een ernstige natuurramp in Californië. Vlak voor de kust van Californië ligt een hoge druk gebied dat voor bosbranden, hongersnood, oproer, droogte en tekort aan water zorgt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 6 augustus 2014

Twijfels over de Europese centrale bank nemen toe

Op 5 juni nam Mario Draghi samen met de andere leden van de ECB de beslissing om de depositorente voor de banken negatief te maken. Daarmee leek de centrale bank voor eens en voor altijd korte metten te willen maken met de problemen waar ze mee geconfronteerd wordt. De problemen zijn bekend: dreiging van inflatie en een uitblijven van het economisch herstel.

Maar heeft Draghi wel de juiste stappen gezet? Twijfels over de aanpak door de Europese centrale bank nemen toe naarmate de tijd verstrijkt. De inflatie in de Eurozone bedraagt een schamele 0.5 procent terwijl de werkloosheid zich op een torenhoge 11.7 procent bevindt. Om beide problemen te counteren zijn ingrijpende maatregelen noodzakelijk.