EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20311 tot 20315 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 7 november 2014

Hoe Hollande, Merkel en Cameron Europa verlammen

Europese Unie leeft bij de gratie van politieke koehandel, vaak over financiƫle kwesties die ogenschijnlijk los van elkaar staan. De leiders van de grote EU-landen weten elkaar momenteel slecht te vinden, terwijl de eurozone dreigt te stagneren.

Brussel wordt in het spraakgebruik vaak gezien als een soort zelfstandige macht die van alles en nog wat oplegt vanuit ā€˜Europaā€™. De Europese Unie is in de praktijk echter geen gecentraliseerde politieke unie, maar een verzameling van staten die via politieke koehandel zaken regelen. Als iedereen een beetje toegeeft, komen er werkbare compromissen tot stand.Ā  Zo niet, dan stagneert de boel.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 7 november 2014

Werkloosheid VS daalt tot op laagste peil in 6 jaar

Verenigde Staten De werkloosheid in de Verenigde Staten is in oktober onverwacht gedaald naar ongeveer 5,8 procent van de beroepsbevolking. Dat is het laagste peil in 6 jaar tijd. De werkgelegenheid nam vorige maand dan weer met 214.000 banen toe.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 november 2014

Groot-Brittanniƫ weigert Europa 2,1 miljard euro te betalen

Minister van FinanciĆ«n George Osbourne laat verstaan dat Groot-BrittanniĆ« niet van plan is 2,1 miljard extra bij te dragen aan de Europese begroting. Ā©REUTERS

Minister van FinanciĆ«n George Osbourne laat verstaan dat Groot-BrittanniĆ« niet van plan is 2,1 miljard extra bij te dragen aan de Europese begroting. Ā©REUTERS

"Ik heb er alles aan gedaan het punt van de Britse bijdrage vandaag op de agenda te krijgen en dat is gelukt ook", zo laat Osborne horen. "Ik zal er dan ook alles aan doen hier vandaag met een betere deal voor Groot-Brittanniƫ buiten te stappen." Die niet mis te verstane uitspraak van de Britse minister van Financiƫn wees er al op dat Londen een aangepaste betalingsregeling overweegt.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: vrijdag 7 november 2014

Het kan binnen de kortste keren weer escaleren in OekraĆÆne

Naar verluidt zijn er weer Russische tanks en vrachtwagens OekraĆÆne in getrokken, een dag nadat de Russische president Vladimir Poetin een ontmoeting had met militaire ambtenaren van OekraĆÆne om de ā€œverslechtering van de situatieā€ in het oosten van het land te bespreken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 7 november 2014

Goud blijft blinken in de ogen van de Chinezen

Het best bewaarde geheim op de markten is ongetwijfeld het gedrag van de Chinese centrale bank wat de aankopen van goud betreft. Niemand durft met enige mate van zekerheid zeggen hoeveel goud de Peopleā€™s Bank of China in de afgelopen 4 jaar heeft gekocht. Het is namelijk al zo lang geleden dat de Chinezen nog inzicht gaven in hun goudvoorraden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs