Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 20316 tot 20320
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 19 juli 2014
Bron: freedombytes.info
Geplaatst: zaterdag 19 juli 2014

Finse minister: Microsoft heeft ons verraden

De Finse minister van Financiën heeft geen goed woord over voor het besluit van Microsoft om duizenden Finnen te ontslaan. In de Finse zakenkrant Kauppalehti spreekt minister Antti Rinne zelfs van “verraad”.

“Je kunt wel zeggen dat we verraden zijn”, stelt de politicus. “Toen de Nokia-deal werd gesloten, kondigde Microsoft aan dat het vastberaden was om de Finse expertise in stand te houden. Nu blijkt dat daar niet veel van terechtkomt.”

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 18 juli 2014

Olievoorraden blijven krap en kunnen prijs hoger duwen

De productie van de 12 leden die deel uit maken van de OPEC, de Organization of Petroleum Exporting Countries, is de jongste maanden opnieuw gestegen en daar zijn twee factoren verantwoordelijk voor. Op de eerste plaats heeft de Iraakse output zich hersteld, daarnaast zijn de Saoedi’s meer olie gaan boven pompen.

Het evenwicht op de oliemarkt is traditioneel erg fragiel. Een overaanbod is niet goed, een te kort aan beschikbare olie is dat al evenmin. Van de OPEC wordt verwacht dat ze haar plafond qua productie ongewijzigd zal houden op 30 miljoen barrels per dag en dit tot de volgende meeting van de OPEC leden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 18 juli 2014

Gedaan met die onzin! Neem je verantwoordelijkheid op voor MH17 voor het te laat is!

Het is de tweede keer dat een vliegtuig van Malaysia Airlines van de radar verdwijnt. Hetzelfde type vliegtuig, een 777, raakt zoek in de buurt van Donetsk, een van de meestbesproken conflictgebieden van het jaar. Dat Poetin ook nog eens in de buurt zweefde met zijn toestel maakt dat vlak na de crash er duizenden samenzweringstheorieën zijn bedacht: de regering van Oekraïne zit achter de aanslag volgens sommigen en anderen beweren dat alleen de Russen in staat zijn om met de nodige gesofisticeerd materiaal een vliegtuig op zo’n grote hoogte neer te halen.

Het is trouwens niet de eerste keer dat een burgervliegtuig uit de lucht is geschoten. Er zijn minstens zeven andere gevallen bekend waarin rebellen of militairen per ongelujk een burgertoestel uit de lucht hebben geschoten. Zonder het menselijk leed te willen minimaliseren, kunnen we zeggen dat alle “accidentele incidenten” minder erg waren dan de gebeurtenis van gisteren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 18 juli 2014

Meer miljonairs dan steuntrekkers in Zwitserland

Zwitserland telt meer miljonairs dan steuntrekkers. Dat zegt Felix Wolffers van de Zwitserse Conferentie voor instellingen voor sociale bijstand (CSIAS) vandaag in 'Le Temps'.