EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20326 tot 20330 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 29 november 2014

Spooksteden blijven China achtervolgen

Het probleem van de spooksteden verspreid over het Chinees grondgebied blijft veel economen fascineren. Hoe moet dit fenomeen geïnterpreteerd worden? Sommigen luiden het einde van de ‘boom’ in de Chinese vastgoedsector in, zij stellen dat gezien het overaanbod aan vastgoed de prijzen op termijn alleen maar kunnen instorten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 29 november 2014

Minder dan 1 miljoen arme Hongkong-Chinezen

Het aantal mensen in Hongkong dat in armoede leeft is vorig jaar gedaald tot 970.000, ofwel 14,5 procent van de totale bevolking van de Chinese stad. Dat heeft de hoogste bestuurder van Hongkong, Leung Chun-ying, zaterdag gezegd.

In 2009 waren dat er nog 1,04 miljoen burgers (16 procent). Hongkong is een van rijkste steden ter wereld. ,,We zijn nog niet tevreden. Armoedebestrijding blijft een prioriteit in ons beleid”, aldus Leung.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 november 2014

Pompprijs: zo ziet daling olieprijs eruit als je benzine of diesel tankt

Op groothandelsmarkten blijft de prijs van ruwe olie maar zakken. Dat is inmiddels goed zichtbaar aan de pomp, maar de prijsdaling van benzine en diesel gaat een stuk langzamer.

Motorbrandstoffen zoals benzine en diesel worden vervaardigd uit ruwe olie, maar de prijs van ruwe olie bepaalt maar voor een deel wat er gebeurt aan de pomp. Bij de forse daling van ruwe olieprijzen in de afgelopen maanden speelden twee factoren mee die het effect op de pompprijs matigden: de zwakke euro en de belastingdruk.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 29 november 2014

'Tanken aan de pomp wordt nog goedkoper'

Nu de olieproducerende landen niet in staat blijken de daling van de olieprijs te stoppen, zet deze haar vrije val voort. Daarmee daalt ook de pompprijs voor brandstoffen, soms zelfs op dagbasis, zegt Paul van Selms van consumentencollectief UnitedConsumers vandaag.

Nu de olieproducerende landen niet in staat blijken de daling van de olieprijs te stoppen, zet deze haar vrije val voort. Daarmee daalt ook de pompprijs voor brandstoffen, soms zelfs op dagbasis, zegt Paul van Selms van consumentencollectief UnitedConsumers vandaag.

Inmiddels is de pompprijs voor benzine twee dubbeltjes per liter goedkoper dan het oude prijsrecord van bijna 1,90 euro. Van Selms verwacht dat het nog veel goedkoper wordt.

'Met elk dubbeltje dat de pompprijs per liter zakt, bespaart een automobilist gemiddeld ongeveer 100 euro. Als de olieprijs werkelijk verder en structureel doorzakt met 10, of mogelijk zelfs 20 dollar dan is er nog wel 100 euro per jaar te verdienen', aldus Van Selms.

Lees verder op ad.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 november 2014

Olieprijs keldert met 7,8 procent

Ondanks een forse daling van de olieprijs - de prijs voor een vat Texas Intermediate zakte met 7,8 procent tot 67,98 dollar - zijn de Amerikaanse beurzen vandaag voorzichtig positief afgesloten. Dat meldt USA Today.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs