EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20346 tot 20350 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 7 november 2014

Euro daalt, roebel blijft laagterecords breken

De Europese eenheidsmunt is vandaag lager gegaan, nadat de Europese centrale bankier Mario Draghi de voorbereiding van extra maatregelen aankondigde om de lage inflatie in de eurozone aan te wakkeren, indien de huidige stappen te weinig effect hebben. De euro was 1,2415 dollar waard, tegen 1,2479 dollar bij het slot van de Europese beurshandel vandaag.

In Rusland blijft de roebel dan weer terrein verliezen, onder invloed van het conflict in het oosten van buurland Oekraïne en ook de dalende olieprijzen. Opnieuw werden laagterecords gebroken. In de ochtendhandel was één euro al meer dan 57 roebel waard, rond 17.00 uur werd de kaap van 58 roebel gebroken, met een koers van 58,11 roebel. Vanavond ging er 46,77 roebel in één dollar, de avond voordien was dat 46,77 roebel. Sinds begin dit jaar verloor de Russische munt al bijna een kwart van de waarde.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 7 november 2014

Opluchting in Japan

Niet alleen Europa heeft te maken met economische problemen, in Japan is dat net zo goed het geval. De Japanse economie is de laatste jaren in een vertraging terecht gekomen en niemand lijkt een oplossing voor handen te hebben.

Niet alleen Europa heeft te maken met economische problemen, in Japan is dat net zo goed het geval. De Japanse economie is de laatste jaren in een vertraging terecht gekomen en niemand lijkt een oplossing voor handen te hebben.

De Japanse regering heeft er inmiddels al bijna alles aan gedaan om de Japanse economie weer nieuw leven in te blazen. Onder leiding van de Japanse premier Shinzo Abe werd met veel geld gesmeten. Dit geld heeft er echter niet voor gezorgd dat de Japanse economie weer is beginnen te draaien.

Of toch wel? Recent verschenen macrocijfers laten zien dat de Japanse winkelverkopen in vergelijking met een jaar geleden flink zijn toegenomen. In september dit jaar waren de verkopen 2,3 procent hoger dan in september van vorig jaar. Uiteraard is dit een belangrijk macrocijfer voor de Japanse economie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 november 2014

ABN Amro: Goudprijs daalt naar $800 per troy ounce

De goudprijs zal volgens analist Georgette Boele van de ABN Amro volgend jaar dalen naar $800 per troy ounce. Eerder sprak dezelfde analist al de verwachting uit dat de goudprijs dit jaar naar $1.100 zou dalen en in het jaar 2015 een niveau van $850 zou bereiken. Wat veel goudbeleggers voor onmogelijk hielden zou zomaar eens realiteit kunnen worden. 

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: donderdag 6 november 2014

Waarheid over BIS-bank bij De Wereld Draait Door

In De Wereld Draait Door was gister ineens een helder en eerlijk moment. George van Houts vertelde over de BIS-bank in Basel en de dubieuze rol die deze bank speelt. Dit is de centrale bank van de centrale banken, staat op soevereine grond en hoeft aan niets of niemand verantwoording af te leggen. Van Houts liet Van Nieuwkerk ook weten dat het toch ongelooflijk is dat een prominent journalist als Van Nieuwkerk niet van het bestaan van de BIS af weet.

Lees verder op earth-matters.nl
Geplaatst op: donderdag 6 november 2014

Legaliseren online gokken gaat 6000 banen kosten

Uitbaters van gokhallen en ondernemers in speelautomaten vrezen dat de kabinetsplannen om online gokken te legaliseren, leiden tot een kaalslag binnen de eigen branche.

Uitbaters van gokhallen en ondernemers in speelautomaten vrezen dat de kabinetsplannen om online gokken te legaliseren, leiden tot een kaalslag binnen de eigen branche.

Inclusief de vestigingen van Holland Casino staan zeker 6000 banen op de tocht, stelt brancheorganisatie VAN Speelautomaten.

Daarnaast lopen veel cafés het risico klanten te verliezen wanneer zij in hun pand niet meer één of twee gokkasten hebben staan. Iemand die wil gokken kan dit straks immers net zo goed online doen op zijn mobiele telefoon. Daar kan hij met hetzelfde spel ook meer winnen en hoger inzetten.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs