EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
44
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
40
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2036 tot 2040
Geplaatst op: vrijdag 14 juli 2017

Wat weet u over de Oeso?

Een substantiële versnelling van de wereldwijde economische groei is dit jaar minder waarschijnlijk geworden, rekening houdend met minder gunstige vooruitzichten in de Verenigde Staten, Rusland en Groot-Brittannië.

Dat blijkt uit een rapport van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (Oeso).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 14 juli 2017

Belastingdienst vond 683 Nederlandse betrokkenen in Panama Papers

Nederland heeft ''een paar honderd Nederlandse" betrokkenen aangetroffen in de zogeheten Panama Papers. Dat zei minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) dinsdag op een hoorzitting in het Europees Parlement.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 juli 2017

Volgende financiële crisis begint niet in het bankensysteem

In een opiniestuk (“How Healthy is the Global Financial System?“ – “Hoe gezond is het globale financiële systeem?”) op de website Project Syndicate verheugt Mohamed A. El-Erian (foto), de Chief Economic Adviser bij Allianz en voormalig CEO van PIMCO, een van de grootste investeringsbedrijven ter wereld, over de vooruitgang die banken hebben geboekt in het regulariseren van de excessen die hebben geleid tot de financiële crisis van 2007.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 14 juli 2017

Grafiek: Huizenprijzen versus inkomen

De huizenprijzen in Nederland zitten weer in een stijgende lijn en in verschillende stedelijke gebieden is er zelfs sprake van oververhitting op de woningmarkt. Door de extreem lage rente en het positieve sentiment worden er weer volop hypotheken verstrekt, waardoor potentiële huizenkopers met nog grotere bedragen tegen elkaar op kunnen bieden om een huis te kopen. Een groot probleem, want door de hoge huizenprijzen wordt het steeds duurder om in Nederland te wonen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 14 juli 2017

‘Nederlandse huizenmarkt nog steeds een bubbel’

Ewald Engelen laat in een video via Cafe Welzscherz & Huizenmarkt-Zeepbel weten dat hij denkt dat de Nederlandse huizenmarkt is nog steeds een bubbel is.

[video]

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs