Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 2036 tot 2040
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 april 2017

Goud en zilver komen OPNIEUW goed uit de startblokken

Voor de edelmetalen was het eerste kwartaal van het jaar opnieuw een schot in de roos. Terwijl de goudprijs met bijna 10% in waarde wist te stijgen, wist de zilverprijs de kroon te spannen met een prijsstijging van bijna 15%.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 5 april 2017

Hele donkere onderkant

De vlag zal wel weer uitgaan naar aanleiding van de Europese inkoopmanagers dienstverlening en de detailhandelsverkopen. Ja, zegt macro-econoom Kees de Kort: de cijfers bevestigen het Europese herstelverhaal, maar nee, hij peinst er niet over om mee te gaan in de halleluja-verhalen.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 5 april 2017

Turkije nationaliseert productie goudmijnen

De centrale bank van Turkije heeft van de regering het recht gekregen om de volledige productie van alle goudmijnen in het land op te kopen. Dat betekent dat de mijnen hun goud pas op de markt mogen brengen als de centrale bank ze daar toestemming voor heeft gegeven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 5 april 2017

IJsland wilt kroon aan euro koppelen

IJsland is naar mogelijkheden aan het zoeken om hun kroon te koppelen een andere valuta, de euro, het Britse pond en de Amerikaanse dollar komen hiervoor in aanmerking. Volgens Benedikt Jóhannessen, IJslandse minister van Financiën, is deze koppeling nodig om een oververhitting van de economie tegen te gaan. De euro is op dit moment de meest realistische optie om een koppeling aan te gaan met de IJslandse kroon.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 5 april 2017

7 dingen die je NIET mag doen wil je rijk worden

Wanneer je dit artikel leest, heb je stiekem de droom om ooit veel geld te verdienen. De nadruk ligt hier op ‘ooit’ want het blijkt moeilijker te zijn dan je dacht. Geen nood, je bent in het goede gezelschap van tienduizenden anderen. Het verschil is dat jij nu kan te weten komen wat je allemaal verkeerd doet. Rijk worden is niet alleen een kwestie van iets juist doen, het is ook een kwestie van iets niet verkeer doen.

Bepaalde gewoontes en talenten helpen je wel meer te bereiken dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Wie de valkuilen kan omzeilen, kan ook meer bereiken dan anderen. Wat Buffett zegt over de aandelenmarkt, geldt eveneens voor je persoonlijke financiën: winnen is in eerste instantie niet verliezen.

Onderstaande fouten garanderen dat je niet rijk zal worden. Deze 7 fouten vermijden, kan dus zeker en vast geen kwaad om de tocht naar financiële rijkdom succesvol te bewandelen.