EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20366 tot 20370 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 november 2014

Nederland belastingparadijs? Tweede Kamer weet het niet

Nederlandse fiscale regels zijn aantrekkelijk voor grote multinationals, maar Nederland loopt daarmee niet uit de pas met andere landen als het Verenigd Koninkrijk, Zwitserland en Luxemburg.

Grote multinationals zoeken overal in de wereld naar manieren om hun belastingdruk te verlagen. Nederland is aantrekkelijk omdat het winsten uit het buitenland niet nogmaals belast en en geen bronbelasting heft over rente en royalty’s.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 6 november 2014

Column Kees de Kort | Have no fear, James is here!

Het rentebesluit van Draghi, inkoopmanagercijfers van de Brics-landen en Amerikaanse miniplusjes. Op geheel eigen wijze gaat BNR’s economiecommentator Kees de Kort in op de macro-economische stand van zaken.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 6 november 2014

Brief gelekt! -> Steun aan Ierland van ECB is het equivalent van #Trichet die een pistool vasthoudt en tegen je slaap dr

Vandaag heeft The Irish Times een brief gelekt.

Vandaag heeft The Irish Times een brief gelekt.

Daarin staat te lezen dat de Europese Centrale Bank Ierland heeft gedwongen om hulp te vragen van de bank: het Iers bankensysteem zou geen kapitaal- of noodfondsenn meer krijgen, tenzij het land akkoord zou gaan met de besparings- en herkapitalisatievoorwaarden die voormalig ECB-voorzitter Jean-Claude Trichet had opgelegd in november 2010.

Volgens Business Insider is vooral de laatste zin van ontzettend hoog belang:”De ECB heeft immers altijd volgehouden dat Ierland vrijwillig om steun had gevraagd en eigenlijk zichzelf bankroet verklaarde.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 6 november 2014

"Dubbel zoveel pensioenen onder armoedegrens door afschaffing pensioenbonus"

De geplande afschaffing van de pensioenbonus zal het aantal mensen met een pensioen onder de armoedegrens doen stijgen. Dat stelt de linkse oppositiepartij PVDA vandaag. In De Morgen laat PVDA-pensioenexperte Kim De Witte verstaan dat jaarlijks zo'n 20 à 25.000 mensen getroffen zouden worden door het wegvallen van de maatregel.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 6 november 2014

Goud zit mee gevangen in het China verhaal

Het is een opvallend feit dat de appetijt van de Chinese consumenten naar goud al een tijdje een dalende trend vertoont. Blijkbaar denken veel kandidaat kopers dat de prijzen nog wat kunnen zakken zodat ze mogelijk binnenkort de kans krijgen om goedkoper meer goud in te slaan.

Het is een opvallend feit dat de appetijt van de Chinese consumenten naar goud al een tijdje een dalende trend vertoont. Blijkbaar denken veel kandidaat kopers dat de prijzen nog wat kunnen zakken zodat ze mogelijk binnenkort de kans krijgen om goedkoper meer goud in te slaan.

Maar waarschijnlijker is dat de anti corruptie campagne een rol speelt in de gedaalde vraag. Veel cadeautjes in het kader van het binnenhalen van nieuwe orders waren in de vorm van juwelen en daar heeft de regering in Beijing flink het hakbijl in gezet. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de daling van de vraag naar cognac.

Vooral de import van goud vanuit China is sterk gedaald, wat blijkt uit de lagere import uit Hong Kong. Dat is eigenlijk ook de enige betrouwbare indicator die we tot onze beschikking hebben want China zelf publiceert geen cijfers met betrekking tot de import van goud. De daling van de import uit Hong Kong is zelfs aanzienlijk te noemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs