Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 20366 tot 20370
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 19 juni 2014

Cyprus keert terug naar kapitaalmarkt en haalt 750 miljoen euro op

Bijna zestien maanden na het bijna-failliet is Cyprus naar de kapitaalmarkt teruggekeerd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 19 juni 2014

IMF tevreden met Ierse vooruitgang

Een half jaar nadat Ierland uit het Europese reddingsprogramma stapte, toont het Internationaal Monetair Fonds (IMF) zich tevreden met de vooruitgang die het land maakt. Dat zegt het IMF in Washington.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 19 juni 2014

De Fed zal een zware recessie veroorzaken

De Amerikaanse centrale bank gaat er bij monde van haar vroegere president Ben Bernanke prat op dat ze er in geslaagd is om de economie uit het moeras te halen. Die dreigde namelijk volledig te verzuipen als gevolg van de subprimecrisis die uiteindelijk de basis legde voor wat nu bekend staat als de Great Recession.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 19 juni 2014

De tijd dringt voor Argentinië om een faillissement af te wenden

Sinds het land tien jaar geleden virtueel bankroet is verklaard, heeft Argentinië nog steeds geen zicht op beterschap. Een uitspraak van het Hooggerechtshof in de VS bepaalt namelijk dat Zuid-Amerika’s tweede grootste economie niet zelf kan bepalen welke schuldeisers ze het eerst terugbetaalt. Om de uitspraak tegen te gaan heeft ze tot 30 juni de tijd om een plan te bedenken.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 19 juni 2014

Nederland telt 173.000 miljonairs

Het aantal vermogende particulieren in Nederland is vorig jaar met 16,5 procent gestegen, waardoor ons land nu ruim 173.000 miljonairs telt.