Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 20371 tot 20375
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 18 juni 2014

China wil investeren in Griekenland

Chinese bedrijven staan te springen om in Griekenland te investeren. Dat zegt de Chinese regeringsleider Li Keqiang in de Griekse krant Kathimerini. "We zullen samen met de Grieken van de haven van Piraeus de beste van de Middellandse Zee maken", zei Li, die morgen Athene bezoekt.

Bron: mt.nl
Geplaatst: woensdag 18 juni 2014

Nederland heeft meer grote bedrijven dan onze buurlanden

Met bedrijven als Philips, Shell en Heineken speelt het Nederlandse bedrijfsleven aardig mee op het internationale toneel. Maar hebben we net zo veel impact als andere landen? Voor een indruk hebben we de 2.000 grootste bedrijven ter wereld ingedeeld per land en vervolgens gekeken hoeveel grote bedrijven er zijn per miljoen inwoners. Wat blijkt: Nederland heeft gemiddeld meer corporates dan buurlanden Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk. De totale vergelijking staat hieronder:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 18 juni 2014

Is Bitcoin bezig aan de wederopstanding?

De afgelopen maanden was er flink wat beweging te constateren bij de koers van Bitcoin. Zo wist deze digitale betaalmunt het afgelopen jaar vriend en vijand te verrassen. De populariteit van de munt nam in een rap tempo toe en dat zorgde er voor dat we aan het einde van het afgelopen jaar te maken kregen met extreem hoge niveaus.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 18 juni 2014

Marc Faber en Goud. De Zwitserse investeringsanalist Marc Faber heeft een contraire visie op de reden van de daling van goud sinds 2011. Marc Faber is de auteur van de nieuwsbrief The Gloom Doom & Boom Report en werd voornamelijk bekend door het advies om aandelen te verkopen een week voor de beurscrash in 1987. Faber adviseert zeer vermogenden en woont inmiddels in Thailand.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 18 juni 2014

Herstel Amerikaanse economie gebaseerd op drijfzand

Mensen hebben een kort geheugen. Nog geen 6 jaar geleden stortte de wereld zich bijna in de afgrond doordat de schulden te hoog waren opgelopen, vooral omdat schulden werden geconsumeerd en niet geïnvesteerd. Voor geconsumeerde schulden krijgt je niets in de plaats, op = op en de schulden blijven. Wie dacht dat de Amerikanen hun les hadden geleerd, komt bedrogen uit aldus Gewoon-Nieuws.