EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20371 tot 20375 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 5 november 2014

Nederlander schopt het tot miljonair na luie avond

Vliegen in een straaljager. Dat was ooit de ultieme jongensdroom van selfmade miljonair Jitse Groen (36). Nu bezorgt hij maaltijden met zijn bedrijf Thuisbezorgd.nl. Een stuk minder spectaculair, maar het levert hem wel miljoenen op en voor het eerst een plek in de Quote 500, de lijst met 500 rijkste Nederlanders.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 5 november 2014

Europese crisis is erger dan de Zuid-Amerikaanse

Onlangs verscheen een interessant rapport van de hand van Manuel Ramos-Francia, Ana MarĂ­a Aguilar-Argaez, Santiago GarcĂ­a-VerdÄŁĂș en Gabriel Cuadra-GarcĂ­a, 4 medewerkers van de Banco de Mexico. Deze studie verscheen in de Engelstalige editie van Monetaria.

Onlangs verscheen een interessant rapport van de hand van Manuel Ramos-Francia, Ana MarĂ­a Aguilar-Argaez, Santiago GarcĂ­a-VerdÄŁĂș en Gabriel Cuadra-GarcĂ­a, 4 medewerkers van de Banco de Mexico. Deze studie verscheen in de Engelstalige editie van Monetaria.

De onderzoekers vergeleken de Europese crisis met de Zuid-Amerikaanse van ruim 30 jaar geleden. De conclusie van het viertal was opmerkelijk: de Europese crisis is erger dan de Zuid-Amerikaanse in de jaren 80. Op de 1ste plaats zijn de onevenwichten groter dan destijds het geval was.

Daarnaast zijn de schulden veel groter in Europa dan de Zuid-Amerikaanse. Een belangrijke handicap (en tevens een opmerkelijk verschil) is dat de landen uit Latijns Amerika destijds nog de kans hadden om hun munten te devalueren. Onder de paraplu van de Eurozone is dat evenwel uitgesloten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 november 2014

Speel voor Zwitser

Veel aandacht bij de “gold bugs” voor een referendum in Zwitserland, dat de Zwitserse Nationale Bank (SNB) zou verplichten om 20% van haar reserves in goud aan te houden.

De “SNB” zou ruim 1700 TON goud moeten aankopen, indien de wet er uiteindelijk van komt. Voorlopig zouden we nog niet heel veel verwachten van dit referendum, momenteel is bijvoorbeeld nog geen meerderheid van de bevolking voorstander.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 5 november 2014

Tienduizenden manifestanten betogen donderdag in Brussel

Tienduizenden mensen zullen donderdag (6 november) deelnemen aan de nationale betoging tegen de besparingen van de nieuwe federale regering van premier Charles Michel. ACV en ABVV plakten nog geen cijfers op het aantal verwachte deelnemers, ACLVB spreekt van 50.000.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

Maak je niet druk over dat goudreferendum in Zwitserland

Eind november mag de Zwitserse bevolking zich uitspreken over het goudbeleid van de Zwitserse centrale bank. Is het een storm in een glas water of staat er echt wat te gebeuren? Marketupdate stelde goudkenner en gastschrijver 24 karaat een aantal vragen over dit referendum. Om het kort samen te vatten: Verwacht er niet te veel van!

Lees verder op Marketupdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs