EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20401 tot 20405 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

Goldschmeding nu rijkste Nederlander, dochter Heineken is ‘Brits’ @Quotenet

Weekblad Quote, dat jaarlijks een Nederlandse rijkenlijst samenstelt, heeft zijn werkwijze aangepast. Daardoor is Randstad-oprichter Frits Goldschmeding nu de rijkste Nederlander en verhuist Charlene de Carvalho-Heineken naar een andere lijst.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

Goud en de kotsende kameel

Technisch analisten hebben het misschien al eerder waargenomen. In de goudmarkt is overduidelijk sprake van een kotsend kameel patroon. We weten nog niet of dat positief of slechts nieuws is voor goud.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

Euforie op Japanse beurs

In Tokio, waar beleggers terugkeerden na een lang weekeinde, is de aandelenbeurs dinsdag opnieuw met een stevige winst gesloten. De onverwachte extra steunmaatregelen, die de centrale bank van Japan vrijdag aankondigde, bleven zorgen voor een euforische stemming onder beleggers.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

QE is dood, lang leve QE

De financiële markten wisten de afgelopen week de positieve stemming van de voorgaande week voort te zetten. Belangrijke centrale banken stonden in het middelpunt van de belangstelling. De Federal Reserve (Fed) stopte, zoals verwacht, met zijn stimulansen (QE), maar Japan breidde het bestaande programma juist uit. De week begon echter met bemoedigende uitkomsten van de Asset Quality Reviews en de stresstesten, die de Europese Centrale Bank (ECB) heeft afgenomen bij de grootste Europese banken, die onder haar toezicht worden gesteld. Van de bijna 130 banken bleken 25 (hoofdzakelijk Zuid-Europese) banken niet door de testen te zijn heen gekomen en onvoldoende gekapitaliseerd te zijn. Van deze 25 banken hebben er 12 inmiddels de kapitaaltekorten voldoende aangevuld. De Nederlandse banken hebben de testen goed doorstaan.

Lees verder op blogspot.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

Leenbehoefte overheid VS laagst in zeven jaar

De Amerikaanse overheid hoeft in het vierde kwartaal het minste te lenen sinds 2007. De uitgaven kunnen voor een groter deel dan in de afgelopen jaren worden gefinancierd uit belastinginkomsten, die dankzij de aantrekkende economie stijgen. Dat stelde het Amerikaanse ministerie van Financiën gisteren.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs