EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20406 tot 20410 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

We hebben te veel gehamerd op bezuinigen, zegt IMF zelf

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft in 2010 te snel opgeroepen tot bezuinigingen in rijkere landen. Dat stelt een eigen, onafhankelijke onderzoekscommissie van het fonds in een dinsdag gepresenteerd rapport.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

Oekraïne vreest offensief separatisten

Kiev heeft troepen naar het oosten van het land gestuurd om steden te beschermen tegen mogelijke aanvallen van de separatisten. Russische troepen rukken ondertussen ook op richting de grens met Oekraïne, zo waarschuwde de NAVO dinsdag.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

De Franse economie is een nachtmerrie

De afgelopen tijd hebben we een aantal belangrijke macrocijfers mogen ontvangen vanuit de Europese Unie. Sommige landen wisten opvallend genoeg te overtuigen, maar het grootste deel deed dat niet. Vooral de situatie in Frankrijk begint ons steeds meer zorgen te baren.

Dat Frankrijk in de problemen zit zal u ongetwijfeld al wel bekend zijn. De Franse economie lijkt echter steeds verder in een zwart gat te belanden. En de vraag is hoe we Frankrijk uit dit gat kunnen halen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

Saudi-Arabië grijpt in. Alleen de VS krijgen goedkope(re) olie

Volgens CNBC hebben de lage olieprijzen er iets mee te maken. Zowel Brent als West Texas Intermediate (WTI) vertonen nog steeds geen tekenen van herstel.

Volgens CNBC hebben de lage olieprijzen er iets mee te maken. Zowel Brent als West Texas Intermediate (WTI) vertonen nog steeds geen tekenen van herstel.

Je zou dus verwachten dat OPEC haar productie zou verminderen – om de koers wat te ondersteunen – maar helaas is het tegendeel waar. Volgens het nieuwsmedium wil het oliekartel geen marktaandeel verliezen aan de Amerikanen.

Als gevolg van die verklaring zijn aandelenprijzen van energiereuzen zoals BP, Shell en Total tussen 1% en 2% gedaald.

Een andere opvallende maatregel is dat Saudi-Arabië de exportprijzen naar de Verenigde Staten heeft verlaagd maar heeft verhoogd voor ruwe olie dat naar Azië en Europa vertrekt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 4 november 2014

Rolls-Royce schrapt 2.600 banen

De Britse producent van vliegtuigmotoren Rolls-Royce schrapt de komende 18 maanden 2.600 banen om kosten te besparen. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend. "De maatregelen van vandaag zullen niet de laatste zijn", klonk het dreigend in het persbericht.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs