EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20436 tot 20440 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 12 november 2014

Alan Greenspan: QE heeft niet geholpen

De voormalige president van de Amerikaanse centrale bank, Alan Greenspan, is duidelijk niet te spreken over het monetaire beleid dat door Ben Bernanke en Janet Yellen is gevoerd. De oud Fed president komt nog graag even zijn zegje doen en dat doet hij soms met harde uitspraken.

Alan Greenspan werd door veel mensen beschuldigd dat hij een bubble had gecreëerd binnen de Amerikaanse economie. Zelf wist hij altijd te vertellen dat hij alleen maar heeft gedaan wat goed voor de economie was. Eigenlijk zijn dat woorden waar we niet zoveel mee kunnen. Het resultaat was namelijk dat de Amerikaanse bubble knapte en dat veroorzaakte de financiële crisis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 november 2014

Universiteit van Nicosia start met Masters Degree in Cryptocurrency

De universiteit van Nicosia (Cyprus) heeft weer een cryptocurrency primeur. Eerder dit jaar waren ze de eerste universiteit ter wereld waar je, onder andere, je collegegeld kon betalen met Bitcoin. Nu gaan ze ook nog een Masters Degree in cryptocurrency aanbieden en een van de leraren is niemand minder dan Andreas m Antonopoulos. Er is ook een gratis gedeelte, beschikbaar als een online cursus. 615 studenten uit 76 landen hebben zich inmiddels ingeschreven voor het Masters program.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 12 november 2014

3000 banen op de tocht bij truckbouwer Volvo

De Zweedse vrachtwagenbouwer Volvo is van plan 3.000 banen te schrappen in het kader van een herstructureringsprogramma. Dat meldt de Zweedse krant Dagens Industri.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 12 november 2014

Analyse: De euro als nieuwe wereldmunt

Met de introductie van de euro wordt de dollar als ultieme wereldreservemunt uitgedaagd. De euro is een munt die de transitie mogelijk maakt naar een nieuw geldsysteem, waarin niet langer dollars maar fysiek goud de ultieme reserve is. Deze transitie zal gepaard gaan met een hyperinflatie in dollars en derivaten als papiergoud.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 12 november 2014

Valutaoorlog intensiveert

Internationaal neemt de onrust over het verloop van de valutakoersen toe. De grote economische blokken VS, Japan, China en de eurozone volgen elkaars valutabeleid met argusogen. Valuta oorlogen zijn terug aan het opborrelen na de radicale beslissing van Japan om zijn munt verder te verlagen door middel van een intensivering van de reeds aanzienlijke monetaire versoepeling.

Er was een tastbare kou toen de Chinese premier Xi Jinping en de Japanse president Abe op de APEC-top in Peking elkaar begroette. De spanningen tussen beide landen zijn normaal al hoog maar zijn nog meer opgelopen in de afgelopen maanden. Voor Chinezen is symboliek zeer belangrijk. De foto genomen op de recente APEC-top spreekt boekdelen. De Russische president Poetin staat aan de rechterkant van de Chinese premier Xi Jinping, de Amerikaanse president staat helemaal links, afzijdig tussen de vrouwen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs