EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2046 tot 2050 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 30 januari 2018

Stan van Houcke en Cees Hamelink over de media

Waarom neemt de media bepaalde verhalen over zonder eerst te onderzoeken of iets wel echt waar is? En waarom krijgen sommige onderwerpen heel veel aandacht, terwijl andere vrijwel niet of helemaal niet in de massamedia te zien zijn? Café Weltschmerz nodigde journalist Stan van Houcke en emeritus hoogleraar Internationale Communicatie Cees Hamelink uit voor een gesprek over de macht van de media en de gevaren van desinformatie en propaganda.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 30 januari 2018

Tijdbom onder bitcoin: deze cryptomunt kan bitcoin met 80 procent doen crashen

Experts waarschuwen investeerders voor de cryptomunt Tether, die de bitcoinprijs artificieel hoog zou houden. Mocht deze tikkende tijdbom afgaan, dan zou bitcoin tot wel 80 procent in waarde dalen. En ook andere cryptomunten zouden zware klappen kunnen krijgen.

Tether is een cryptomunt van tradingbedrijf Bitfinex. De munt werd gecreëerd om stabiel te blijven en gelijk te lopen met de dollar. Eén tether is dus altijd ongeveer één geïnvesteerde dollar waard. Maar een blogger gooit nu de knuppel in het hoenderhok. Volgens hem maakt Bitfinex gewoon tethers bij naar believen en loopt tether dus helemaal niet gelijk met de dollar.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 30 januari 2018

Europa wil beter zicht op bitcoinbezitter

Instellingen die cryptovaluta zoals bitcoins omzetten in bijvoorbeeld euro's en dollars moeten in de toekomst kunnen garanderen dat bij de transactie geen sprake is van witwassen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 januari 2018

'Alle economische sectoren Verenigd Koninkrijk gaan lijden onder Brexit'

In een vertrouwelijk rapport van de regering van het Verenigd Koninkrijk over de gevolgen van Brexit is te lezen dat ''alle sectoren van de economie van het Verenigd Koninkrijk te lijden zullen hebben van het vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie.''

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 januari 2018

Uw bitcoins of uw leven: het gewelddadige pad van cryptocriminelen

In het pittoreske en anders zo rustige Moulsford in Oxfordshire zijn vorige week vier gewapende mannen binnengevallen in het huis van een handelaar in cryptomunten. Met een wapen tegen zijn hoofd werd de man gedwongen tot bitcoin-transacties. Het is niet de eerste keer dat cryptocriminelen wapens bovenhalen. En het is zeker niet de laatste.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs