EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20456 tot 20460 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 24 oktober 2014

U gelooft uw ogen niet: Een lange termijn berenmarkt is voor deze valuta in de maak:

Beschouw het volgende: Een “berenmarkt” – trend van dertig jaar dat op een omslagpunt staat. Tel daar een stabiele elfjarige bodem bij op. Staat dit niet gelijk aan een start van een nieuwe “stierenmarkt”? Om welke markt gaat het hier? Welnu, het betreft hier de veel-verguisde Amerikaanse dollar!

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 24 oktober 2014

Bereken exact hoeveel Belgen meer verdienen dan jij

15,3% van de Belgen leeft in armoede en uit een enquête van De Tijd/Ipsos blijkt dat vier op de tien Vlamingen niet gelooft dat de volgende generatie een even zekere job zal hebben, met een even hoog of hoger inkomen. Waar bevind jij je op de inkomensschaal? Ga het na met deze applicatie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 24 oktober 2014

"IS verdient elke dag miljoen dollar met illegale olie"

Alleen al door de illegale verkoop van olie verdient de terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) volgens de Verenigde Staten dagelijks rond een miljoen dollar (791.000 euro). De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft de door de VS aangevoerde coalitie tegen de terreurorganisatie  beticht van economische motieven. "Hun bezorgdheid gaat niet zozeer uit naar de mensen, maar naar de olie", meent Erdogan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 23 oktober 2014

Zijn er straks wel banen voor die 670 duizend studenten?

Politici hameren erop dat Nederland een kenniseconomie is en dat het afronden van een opleiding heel belangrijk is. Het gevolg is dat het aantal studenten aan hogescholen en universiteiten de afgelopen decennia verder is gestegen.

Politici hameren erop dat Nederland een kenniseconomie is en dat het afronden van een opleiding heel belangrijk is. Het gevolg is dat het aantal studenten aan hogescholen en universiteiten de afgelopen decennia verder is gestegen.

In 1991 stonden (volgens het CBS) 182 duizend studenten ingeschreven bij een universiteit en 243 duizend studenten bij een hogeschool.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: donderdag 23 oktober 2014

Europa heeft geen schuldencrisis, Europa heeft een monetaire crisis

De aandelenmarkten storten op zorgen over de eurozone; er is een vlucht van lagere kwaliteit staatsobligaties; Griekse, Spaanse en andere opbrengsten periferie obligaties spike. Het lijkt erop dat de schuldencrisis in de eurozone is terug en mensen gaan weer massaal verhuizen. Maar deze keer hebben we echt moeten te pakken met het feit dat wat we hier hebben is niet echt een schuldencrisis. Tuurlijk, dat is de naaste probleem, degene die het meest voor de hand liggende en in onze gezichten. Maar de kern van het probleem, de uiteindelijke oorzaak, heeft helemaal niets te maken met schuld of fiscaal beleid: Het is het monetaire beleid dat is bij fout hier. En ja, het is inderdaad allemaal de schuld van de ECB en de zotten dat de huidige monetaire structuur van Europa ontworpen.

Hier is het soort ding dat er gebeurt in de markt: 

Lees verder op blogspot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs