EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20486 tot 20490 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 21 oktober 2014

Even voorstellen: Crypto-only webshop Cointronics

Cointronics is Nederlands eerste webshop in electronica waar je uitsluitend met digitale valuta kan betalen, bij deze stellen ze zichzelf voor.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 oktober 2014

Hoera! Werkloosheid daalt in januari 2015 met 19%

Het werkloosheidscijfer zal op 1 januari van 8 procent dalen tot ongeveer 6,5 procent. Dat is een plotselinge daling van zo'n 1,5 procentpunt van de totale werkloosheid. (Een krappe 19%) Toch zal niemand iets merken van deze extreme verbetering. De daling is het gevolg van een aanpassing van het werkloosheidsbegrip door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Dat bevestigt het CBS tegenover ThePostOnline. Het CBS zal per 1 januari overgaan tot een mildere definitie van het begrip werkloze. De rekenmeesters in Den Haag hanteren nu nog een traditioneel werkloosheidscriterium. Iedereen die minder werkt dan 12 uur is volgens het CBS al werkloos en ook mensen van boven de 65 jaar tellen niet meer mee in de statistieken. Een verouderd principe, aldus het CBS.

Lees verder op thepostonline.nl
Geplaatst op: dinsdag 21 oktober 2014

Deze verschrikkelijke trend kan prijsmanipulatie goud en zilver stoppen

Is het Ebola virus in staat het monster te verslaan dat de goudprijs al meer dan een jaar onderdrukt? Welke impact kan dit virus hebben op de goudprijs en de goudmijn aandelen?

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 21 oktober 2014

Een lagere olieprijs is goed… en slecht

De olieprijs aan de pomp daalt tot het laagste niveau in 4 jaar. De forse correctie van de laatste weken zorgde voor een daling van meer dan 20% sinds de piek van de olieprijs. De meeste mensen juichen een dalende olieprijs toe, maar er zijn ook nadelen aan verbonden.

De olieprijs aan de pomp daalt tot het laagste niveau in 4 jaar. De forse correctie van de laatste weken zorgde voor een daling van meer dan 20% sinds de piek van de olieprijs. De meeste mensen juichen een dalende olieprijs toe, maar er zijn ook nadelen aan verbonden.

De daling van de olieprijs zal voor vele gezinnen een opluchting zijn. Sinds de financiële crisis zijn er veel gezinnen die het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen. De dalende kostprijs voor energie zorgt er voor dat deze gezinnen nu iets meer ademruimte krijgen. Energiekosten maken de laatste jaren steeds meer deel uit van het gezinsbudget, volgens onderzoek verdubbelde dit sinds 2001.

Wat men minder moet uitgeven aan brandstof of energie, kan men gebruiken om te sparen of om te consumeren. Een dalende olieprijs zorgt niet voor een hoger verbruik ervan. Het is niet omdat de olieprijs daalt, dat we de chauffage een graadje hoger zetten. Ten slotte houdt de lage olieprijs inflatie in toom.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 21 oktober 2014

Verschuiven van grote goudprojecten versterkt positie van goede juniors

Hoewel goudproducenten met de huidige bedrukte goudprijs nog altijd geld verdienen, investeren ze significant minder in nieuwe projecten. De afgelopen 2 jaar zijn meerdere projecten naar achteren geschoven, of zelfs tijdelijk opgeschort, vanwege een verslechterende kosten/ baten afweging als gevolg van de lage goudprijs.

Lees verder op CD Fund.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs