EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
32
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 206 tot 210
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Trumps handelsoorlog begint: aluminium al 12% duurder dan vorige week, bedrijven schorten investeringen op

Europa bereidt een pakket anti-maatregelen voor die de invoerrechten moeten compenseren die Europese bedrijven voortaan moeten betalen wanneer ze aluminium (+10%) en staal (25%) naar de VS willen exporteren.

Op de Duitse televisie heeft EC-voorzitter Jean-Claude Juncker gezegd dat ook Amerikaanse goederen (Hij gaf als voorbeelden Levi’s jeans, bourbon, Harley Davidson,...) 25% extra zullen worden belast wanneer ze de EU worden binnengebracht. 

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Bitpraat #7 Een goed gesprek met het team van Arnhem Bitcoinstad en Bitkassa

In deze zevende aflevering van bitpraat praat ik bij met de Bitcoin-veteranen van Arnhem Bitcoinstad en BitKassa. Patrick Annet en Rogier zijn al sinds 2013 bezig met hun project Arnhem Bitcoinstad waardoor je nu al op meer dan 100 plaatsen kan betalen met Bitcoin en de lijst blijft groeien. We hebben het uitgebreid over hun ervaringen hiermee en de hectische periode van het afgelopen jaar. Daarnaast bespreken we ook bitkassa.nl waarmee je gemakkelijk bitcoins kan accepteren en kopen & verkopen. We hebben het verder over het verleden, plannen voor de toekomst en hun visie op Bitcoin komt uiteraard ook aan bod.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Trumps proefballonnetje

Nadat Donald Trump importheffingen op buitenlands staal en aluminium aankondigde, reageerden onder andere de EU en Canada al snel verontwaardigd. Maar volgens BNR's macro-econoom Kees de Kort kan het nog weleens met een sisser aflopen.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 maart 2018

Tekort aan aardgas dreigt in Verenigd Koninkrijk

De beheerder van het Britse stroom- en gasnetwerk waarschuwde eerder deze week voor een acuut tekort aan aardgas. Door de aanhoudende kou is de vraag veel groter dan verwacht, terwijl de importcapaciteit door een combinatie van factoren beperkt is. Als gevolg van de schaarste is de prijs van aardgas in het Verenigd Koninkrijk in een paar dagen geëxplodeerd van ongeveer £0,50 naar £2,50 per therm (omgerekend 2,83 kubieke meter).

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: vrijdag 2 maart 2018

De fiscus heeft het gemunt op bitcoin-investeerders

Als je geĂŻnvesteerd hebt in cryptomunten, zoals bitcoin, kun je maar beter op je hoede zijn. ZO heeft de fiscus haar pijlen gericht op Belgen die cryptocurrency hebben aangekocht. De eerste zaken zijn al geopend en de staat zal het daar wellicht niet bij laten.

Eerder berichtten we al dat de fiscus belastingen wil heffen op je investeringen in virtuele munten. De fiscus voegt nu de daad bij het woord. De eerste dossiers zijn al geopend, zegt De Standaard.

Lees verder op Express.live

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs