Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 206 tot 210
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: dinsdag 14 november 2017

China en Rusland boycotten VN bijeenkomst over Venezuela

China, Rusland, Egypte en Bolivia zullen niet aanwezig zijn bij een informele bijeenkomst van de VN Veiligheidsraad over de situatie in Venezuela die georganiseerd is door de Verenigde Staten. Volgens de woordvoerders van de betreffende landen is er geen reden om een bijeenkomst te houden, omdat ze van mening zijn dat het onderwerp van gesprek een binnenlandse kwestie is die door Venezuela zelf opgelost moet worden.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 14 november 2017

Bezos, Gates en Buffett hebben nu meer geld dan 160 miljoen armste Amerikanen

Bill Gates, Jeff Bezos en Warren Buffett beschikken over een even groot vermogen als de 50 procent armste inwoners van de Verenigde Staten. Daarmee beschikken amper drie personen evenveel geld als honderdzestig miljoen minder gefortuneerde landgenoten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 november 2017

Italiaanse banksector staat voor €433 miljard in het rood bij Duitse banken!

Sinds de Europese bankencrisis is er veel veranderd in de manier waarop betalingen in de eurozone afgehandeld worden. De nieuwe manier laat grote deficits toe tussen verschillende landen, wat grote gevolgen kan hebben voor onze overheidsfinanciën!

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 13 november 2017

Infographic: 62 interessante feiten over Bitcoin

Hieronder in de infographic 62 interessante feiten over Bitcoin. Wist u bijvoorbeeld dat er tegenwoordig al 1354 Bitcoin-geldautomaten in 55 landen over de hele wereld zijn te vinden (en dat er soms bitcoinautomaten worden gestolen)? Dat de grootste digitale valuta inmiddels ruim 6 miljoen gebruikers heeft? Dat Japan sinds 1 april 2017 bitcoin als legitiem betaalmiddels accepteert, maar dat de digitale valuta illegaal is in Equador, Bolivia, Saudi Arabië en Bangladesh?

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 13 november 2017

Rajoy moet stoppen met Poetin te imiteren

De Spaanse premier Mariano Rajoy mag zich niet spiegelen aan de politiek van de Russische president Vladimir Poetin. Hij moet het concept van een verenigd Spanje verdedigen zonder tot arrestaties over te gaan.

Dat staat in een opiniebijdrage van de redactie van de Britse krant The Times. Opgemerkt wordt dat de Spaanse regering sterke argumenten moet opbouwen om de crisis in Catalonië te ontmijnen, maar zichzelf in de voet schiet.