Nieuws / Artikelen met het woord

58142 artikelen gevonden. Artikel 20501 tot 20505
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 augustus 2014

Euroscepticus Nigel Farage heeft al twee crises juist voorspeld!

Het blijkt nu dat de eurosceptische Britse politicus Nigel Farage de meest misbegrepen politicus is op het Europese continent. In een paar video’s van enkele jaren geleden lijkt hij de situatie anno 2014 juist te hebben voorspeld.

Hij had het bij het rechte eind over de schulden- en politieke crisis in Europa. En hij had gelijk over Oekraïne.

Maar, oordeel vooral zelf:

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 13 augustus 2014

Griekse economie krimpt nog maar een fractie

De Griekse economie is in het tweede kwartaal met 0,2 procent gekrompen. Dat is de kleinste krimp sinds het eind van 2008. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 13 augustus 2014

Britse werkloosheid naar laagste punt sinds 2008

De werkloosheid in Groot-Brittannië heeft in het tweede kwartaal het laagste punt bereikt sinds het einde van 2008. Het werkloosheidspercentage kwam uit op 6,4 procent. 

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 augustus 2014

Ron Paul:”Het is wel heel erg stil geworden over MH17″

Op zijn website verklaart Amerikaanse politicus Ron Paul dat zijn overheid opeens wel heel erg stil is over MH17 en Rusland. Je weet wel, de noodlottige vlucht van Malaysian Airlines over Oekraïne.

Volgens Ron Paul is de propagandamachine in de Verenigde Staten (VS) succesvol geweest om iedereen te overtuigen van de schuld van Rusland.

“Het is moeilijk te geloven dat de VS niet weten wie het gedaan kan hebben wanneer er zoveel technologie voorhanden is”, briest Paul.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 13 augustus 2014

Slaag jij er niet in veel geld te hebben? Dan doe je dit waarschijnlijk verkeerd …

In deze financiële tijden is het niet gemakkelijk om een fortuin op te bouwen. Je kunt je geld niet meer voor u laten werken, jij moet werken voor je geld. We moeten dan ook veel beslissingen nemen omtrent ons geld: hoe sparen, waaraan uitgeven, hoe besparen en waarin investeren. Opties zijn er voldoende, maar lang niet alles geeft het gewenste resultaat.

Wie zich aan deze regels kan houden, heeft het meeste kans om er in te slagen een mooi fortuin op te bouwen, aldus MarketWatch.