Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 20506 tot 20510
Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 24 juli 2014

Column Kees de Kort | 'Binnenkort gaat het beter'-mantra

Volgens een rapport van het IMF gaat de Amerikaanse economie vanaf 2015 toch écht groeien. Het bekende verhaal, zegt BNR's Kees de Kort. 'Ik geloof er niets van."

Bron: freedombytes.info
Geplaatst: donderdag 24 juli 2014

Franse ondernemers: Toestand economie catastrofaal, staatsbankroet nabij

Een topmanager noemt de toestand van de Franse economie ‘catastrofaal’. De Franse ondernemersorganisatie MEDEF waarschuwt dat als de regering in Parijs niet heel snel het roer omgooit, het staatsbankroet niet meer te vermijden is. Als Frankrijk, de tweede economie van de EU, inderdaad instort, dan zal het heel Europa met zich meesleuren.

Bron: wordpress.com
Geplaatst: donderdag 24 juli 2014

Nieuwe crisis opkomst aangejaagd door een nieuwe vloedgolf van financiële schandalen

Zes jaar na het uitbreken van de kredietcrisis groeien in de City de wolkenkrabbers weer tot in de hemel. Maar achter die façade gaan onzekerheid en wantrouwen schuil – aangejaagd door een nieuwe vloedgolf van financiële schandalen.

ACHTER DE RUG VAN Winston Churchill hangt een rode vlag met de bekende hamer en sikkel. Naast het beeld van de over zijn wandelstok gebogen staatsman, in het gelige gras van Parliament Square, slingeren protestborden. ‘No more austerity’, staat er. En: ‘No cuts’. Een enkeling heeft een T-shirt aan van de brandweer: ‘We rescue people, not banks’.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 24 juli 2014

Steeds meer huurders in geldnood

Tussen 2002 en 2012 is het aantal huishoudens dat hun huur of hypotheeklasten niet kan betalen verdubbeld. Vooral huurders zitten door de economische crisis vaker in de knel. 

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 24 juli 2014

Spaanse werkloosheid op laagste niveau in twee jaar

De werkloosheid in Spanje is vorig kwartaal gedaald naar het laagste niveau in twee jaar tijd.