Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 20531 tot 20535
Bron: zerohedge.com
Geplaatst: zaterdag 5 juli 2014

VS versnelt ondergang dollar door Frankrijk te

[...]

In other words, the head of the French central bank, and ECB member, Christian Noyer, just issued a direct threat to the world's reserve currency (for now), the US Dollar.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: zaterdag 5 juli 2014

ECB gaat banken fors meer geld voorschieten

 De Europese Centrale Bank (ECB) gaat nog fors meer cash beschikbaar stellen aan de banken, mits ze die miljarden doorlenen aan het bedrijfsleven. De miljarden zijn een opvolger van de driejarige LTRO die eind 2011/ begin 2012 werd toegekend, waarbij de banken zonder voorwaarden goedkoop €1100 miljard konden lenen.

Bron: 925.nl
Geplaatst: zaterdag 5 juli 2014

Voor €92K per week vaart u als de Wolf of Wall Street

Weliswaar ging de echte boot van Jordan Belfort ten onder in de Middellandse zee (niet alleen in de film), voor de film Wolf of Wall Street hadden ze uiteraard een mooi jacht nodig om ook Leonardo di Caprio op te paraderen. Laat deze boot van bijna 45 meter nou te huur zijn voor u. Voor slechts $125.000 (€92.000) waant u zich een week lang de Wolf of Wall Street.

[...]

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 5 juli 2014

Egypte verhoogt brandstofprijzen tot 78 procent

Egypte verhoogt in de nacht van vrijdag op zaterdag de brandstofprijzen. Afhankelijk van de soort worden de brandstofprijzen tot 78 procent hoger, zei een bron in ministerie van Olie tegen het persbureau Reuters.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zaterdag 5 juli 2014

'American Dream' maar voor weinig Amerikanen haalbaar

Het gedroomde leven dat in films wordt verbeeld en waarvoor ieder jaar miljoenen mensen naar de Verenigde Staten vertrekken, is maar voor één op de acht Amerikaanse gezinnen haalbaar, berekende USA Today.