EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20536 tot 20540 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 21 november 2014

Topbeleggers onder elkaar: George Soros spekt obligatiekoning Bill Gross met half miljard

Bill Gross, de obligatiekoning en mede-oprichter van vermogensbeheerder Pimco. Gross werd er bij Pimco uitgewerkt, maar is inmiddels druk met zijn nieuwe bedrijf Janus Capital. Foto EPA

Obligatiekoning Bill Gross, recentelijk de deur uitgewerkt bij het door hem mede-opgerichte Pimco, maakt een vliegende start met zijn nieuwe bedrijf Janus Capital. Wat daarbij hielp was een cheque van een half miljard dollar van George Soros, ook een beleggingsfenomeen. 

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 november 2014

Nederland koploper in de Europese digitale-infrastructuursector

Nederland is een koploper in de Europese digitale-infrastructuursector. Bovendien draagt de Nederlandse digitale infrastructuur significant bij aan onze internet-­economie die op zijn beurt weer zorgt voor groei in werkgelegenheid. Dat blijkt uit een onderzoek dat is uitgevoerd door Deloitte, in opdracht van AMS-IX, DHPA, ECP, SIDN, NBIP, Nederland ICT, NLnet en

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 november 2014

Interview: Wat is Bitcoin en wat zijn bitcoins financieelrechtelijk gezien?

Jaap Vriesendorp publiceerde recent zijn scriptie over de financieelrechterlijke status van Bitcoin en Bitcoin-dienstverleners. Dit deed hij ter afronding van zijn master aan de faculteit der rechtsgeleerdheid van de Universiteit Amsterdam. In zijn onderzoek geeft Vriesendorp antwoord op de vraag “Wat is Bitcoin en wat zijn bitcoins financieelrechtelijk gezien?” Wij stelde Vriesendorp enkele vragen over zijn onderzoek.

Lees verder op bitcoinweb.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 november 2014

DNB haalt in het geheim tonnen Goud uit VS

Goudvoorraad Nederland, DNB haalde tonnen goud terug uit de VS 21 november 2014 in Goud

Goudvoorraad Nederland, DNB haalde tonnen goud terug uit de VS 21 november 2014 in Goud

Goudvoorraad Nederland, DNB past locatiebeleid aan en heeft de laatste weken tonnen goud terug gehaald uit de VS. Hieronder het perbericht van DNB:

De Nederlandsche Bank heeft haar locatiebeleid voor de goudvoorraad aangepast. Om een evenwichtiger spreiding van het goud over de verschillende locaties te realiseren, heeft DNB goud verscheept van de VS naar Nederland.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 21 november 2014

DNB haalt fors deel goudvoorraad terug naar Nederland

Een deel van de Nederlandse goudvoorraad is van de VS naar Amsterdam verscheept. Een derde van de nationale voorraad ligt nu in de kluizen van De Nederlandsche Bank.

De Nederlandsche Bank (DNB) heeft haar locatiebeleid voor de goudvoorraad aangepast. [...]

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs