Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 20536 tot 20540
Bron: bitcoinweb.nl
Geplaatst: woensdag 2 juli 2014

Winnaar bitcoin-veiling FBI bekend

In totaal werden er vrijdag 27 juni om precies te zijn 29.656,51306529 bitcoins geveild, deze waren in beslag genomen bij het onderzoek naar Silk Road. De bitcoins werden opgedeeld in 9 blokken van 3000 BTC en 1 blok met de resterende bitcoins. Geïnteresseerden die zich van te voren hadden aangemeld konden afgelopen vrijdag bieden op de blokken. In totaal deden 45 partijen mee met de veiling, vandaag is bekend geworden dat Tim Draper alle blokken gewonnen heeft. De transactie van de bitcoins is ook zichtbaar in de blockchain, voor welk bedrag de bitcoins zijn verkocht is momenteel niet bekend.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 2 juli 2014

S&P waarschuwt Argentinië

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) heeft Argentinië een stevige waarschuwing gegeven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 2 juli 2014

Crisis in Oekraïne kan de olieprijs laten exploderen

De olieprijs wordt op de eerste plaats natuurlijk bepaald door vraag en aanbod maar daarnaast zijn de prijzen voor energie natuurlijk ook gevoelig aan geopolitieke gebeurtenissen. Met name onrust in het Midden-Oosten was in het verleden een factor die de olieprijs door het dak kon jagen.

Dat gold dan vooral voor Brent crude, de olie uit de Noordzee die vanwege de afhankelijkheid van Europa van olie uit het gebied van de Perzische Golf het meest gevoelig is voor schokken op het geopolitieke front. Voor de Amerikaanse West Texas Intermediate geldt dit al in veel mindere mate.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 2 juli 2014

Olieprijs wordt door overaanbod nog altijd afgeremd

De U.S. crude futures slagen er maar niet in om een vuist te maken. De prijs voor een vat West Texas Intermediate schommelt nu al maandenlang in een smalle range zonder dat iets of iemand die prijs in beweging lijkt te kunnen krijgen. Het verhaal van de Amerikaanse crude is er natuurlijk eentje van het schaalolie en –gasverhaal.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 2 juli 2014

Spaanse werkloosheid daalt

Het aantal werklozen in Spanje neemt verder af. Dat heeft het ministerie van Arbeid vandaag bekendgemaakt in Madrid.