EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 2056 tot 2060 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 11 september 2017

Merkel: Europa heeft samenhangend buitenlands beleid nodig

Het smeden van een samenhangend buitenlands beleid is de grootste uitdaging waar de Europese Unie de komende jaren voor zal komen te staan. Die conclusie trekt de Duitse bondskanselier Angela Merkel in een interview dat afgelopen zondag in de Frankfurter Allgemeine Zeitung werd gepubliceerd. Volgens Merkel moeten de lidstaten van de EU overeenstemming bereiken over hun positie ten opzichte van China en Rusland.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 11 september 2017

Google: Geen bewijs Russische propaganda tijdens verkiezingen VS

Google heeft geen bewijs gevonden van Russische advertentiecampagnes tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen die als doel hadden de uitslag van de verkiezingen te manipuleren. Dat zegt het moederbedrijf Alphabet in reactie op vragen van de pers. In haar reactie laat ze weten dat er op haar platform geen campagnes zijn geweest die in strijd waren met de algemene voorwaarden.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 11 september 2017

Syrie verplettert Islamitische Staat

Na de bevrijding van Aleppo, de bevrijding van Qalamoun, de bevrijding van Raqqa, de ene overwinning na de andere, volgt nu de bevrijding van Deir Ez-Zor. Bij de bevrijding van Aleppo schreeuwde de “internationale gemeenschap” haar verontwaardiging uit en eiste dat het zogenaamde geweld van het Syrische en Russische leger tegen het eigen volk onmiddellijk zou stoppen.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 11 september 2017

Een forse neerwaartse bijstelling

Macro-econoom Kees de Kort ziet mondiaal kleine plusjes, maar is tegelijkertijd niet verbaasd over de grove correctie in Japan, waar ze terug moesten komen op het geweldige nieuws dat Japan de hardst groeiende economie van de rijke landen zou zijn.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 11 september 2017

Verzekeraars voeren vanaf oktober testen uit met blockchain

Een internationale groep verzekeraars, waaronder Achmea en Aegon, heeft een flinke stap gezet in het toepassen van het blockchainprincipe in de sector.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs