EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20551 tot 20555 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 20 november 2014

Dollar komt steeds verder onder druk te staan

Er is de afgelopen tijd veel gebeurd op het financiële en economische wereldtoneel en daarbij valt het op dat het vaak gaat over een specifiek onderwerp: De dollar als wereldreservemunt staat onder druk. Het is een scenario waar steeds vaker over gesproken en geschreven wordt: de val van de dollar.

Lees verder op freedombytes.info
Geplaatst op: donderdag 20 november 2014

Noors olieveld Shell kan eerder uit productie

Shell overweegt het Noorse offshore-olieveld Draugen tien jaar eerder uit productie nemen dan gepland vanwege de oplopende kosten en de dalende olieprijs.

Shell overweegt het Noorse offshore-olieveld Draugen tien jaar eerder uit productie nemen dan gepland vanwege de oplopende kosten en de dalende olieprijs.

Dat heeft een hoge manager van het olie- en gasconcern in Noorwegen gezegd.

Shell denkt dat Draugen tot 2024 of 2027 in productie zal blijven, terwijl eerder op 2036 werd gemikt.

Het veld in de Noorse Zee levert steeds minder op, maar de productiekosten stijgen wel. Daar komt nog de lage olieprijs bovenop. Daardoor staat de winstgevendheid van Draugen onder druk. Shell is exploitant van Draugen en bezit 44,6 procent van het olieveld.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 20 november 2014

'Wolf of Wall Street' in Amsterdam: "Met 50 miljoen ben ik ook tevreden"

Jordan Belfort is vandaag in Nederland. De schrijver van de bestseller 'Wolf of Wall Street' is een groot voorstander van de bankierseed die de Nederlandse minister Dijsselbloem wil invoeren. Dat zegt de door Leonardo diCaprio beroemd gemaakte fraudeur tegen onze collega's van het Algemeen Dagblad.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 19 november 2014

Brengt Changetip Bitcoin naar de mainstream?

Liken, retweeten, +1 wie kent het niet, het zijn de standaard manieren om iemand een blijk van waardering te sturen. Maar stel je nou eens voor dat je iemand ipv een like nou eens een kleine fooi zou kunnen sturen, of dat je de verdiende likes zou kunnen uitgeven? De oplossing is er al:

Changetip maakt het namelijk mogelijk om mensen een (fractie van een) Bitcoin te sturen ipv bijvoorbeeld een like. Een simpel idee maar mogelijk met verstrekkende gevolgen.

Wordt tippen het nieuwe liken?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 19 november 2014

Fed heeft zorgen over inflatieverwachtingen VS

Binnen het Amerikaanse stelsel van centrale banken, de Federal Reserve, bestaan er zorgen over de afzwakkende inflatieverwachtingen van Amerikanen. 

Binnen het Amerikaanse stelsel van centrale banken, de Federal Reserve, bestaan er zorgen over de afzwakkende inflatieverwachtingen van Amerikanen. 

Dat blijkt uit de notulen van de meest recente beleidsvergadering van de Fed die woensdag werden gepubliceerd.

Volgens die notulen moet nauw gekeken worden naar aanwijzingen voor afnemende inflatieverwachtingen voor de langere termijn. De Fed hanteert een inflatiedoelstelling van circa 2 procent, maar de geldontwaarding in de Verenigde Staten ligt nu al 29 maanden op rij onder dat niveau.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs