EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20561 tot 20565
Geplaatst op: donderdag 4 september 2014

Mongolie en Rusland tekenen 15 economische akkoorden

Russian President Vladimir Putin oversaw the signing of a series of agreements with Mongolia on a whistle-stop visit today. He and his Mongolian counterpart Tsakhia Elbegdorj watched as officials signed 15 deals covering transport and infrastructure, mining, education, and communications.

Lees verder op voiceofrussia.com
Geplaatst op: woensdag 3 september 2014

De monetaire rol van zilver is uitgespeeld

Zilver heeft in het verleden gefungeerd als geld, maar sinds 1967 is het edelmetaal uit het muntgeld verdwenen. Dat was niet zonder reden. Zilver is veel nuttiger voor industriële toepassingen. De kans dat zilver terug komt in de functie van geld is vrijwel nihil. Een analyse op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 3 september 2014

Fidel Castro vergelijkt NAVO met de SS

De voormalige Cubaanse president Fidel Castro beschuldigt de "cynische" Verenigde Staten en de Europese Unie ervan dat ze de NAVO gebruiken om oorlogen te ontketenen. In een vandaag door de Cubaanse media gepubliceerde tekst vergelijkt de 88-jarige 'lider maximo' het Atlantisch Bondgenootschap met de SS-eenheden (Schutzstaffel) van het Duitse naziregime.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 3 september 2014

Interessante visie van Putin over een wereld in verandering

Vladimir Putin doet de machtsverhoudingen in de wereld op zijn grondvesten daveren. Het eens zo machtige Verenigde Staten verliest aan invloed, vooral sinds de financiële crisis. Maar de VS zal zich ook niet als een mak lammetje naar de slachtbank laten brengen. We leven in onzekere, maar spannende tijden. In het westen hebben we een eigen blik op deze ontwikkelingen waarin Putin vooral de ‘bad guy’ is. Het is dan ook eens interessant om te kijken naar de visie van Putin zelf.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 3 september 2014

Palladium door $900

De groter wordende zorgen omtrent het aanbod van palladium vanuit Rusland en de daardoor mogelijk ontstane tekorten van dit witte edelmetaal jaagt palladium begin van deze week door de $900 weerstand. Het 5 maanden durende arbeidsconflict in Zuid Afrika hielp hier natuurlijk ook aan mee. Evenals de aangezwengelde vraag vanuit de auto-industrie in China en de VS. Daar komt bij dat de beleggers het probleem hebben gesignaleerd en door middel van ETF’s proberen te profiteren van de prijsstijgingen. In euro’s per kilo piekte palladium door de € 22.000.

[...]

Lees verder op TOV-Hazel

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs