EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20566 tot 20570
Geplaatst op: maandag 1 september 2014

Poetin lanceert bouw gasleiding naar China

De Russische president Vladimir Poetin heeft vandaag de bouw van een gaspijpleiding opgestart, die voor het eerst ook gas naar China zal leiden. De Russische president beklemtoonde het belang ervan als "het grootste bouwproject ter wereld", tijdens een ceremonie in Jakoetië in het oosten van Siberië. Rusland richt haar commerciële pijlen zo meer op Azië, terwijl de relaties met het Westen onder druk staan.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 1 september 2014

Wie de waarheid weet over China mag het zeggen

China is een geval apart, er doen over dit land tal van gekke verhalen de ronde die elke grond van waarheid missen. Meestal sterven die kwakkels na verloop van tijd een stille dood. Hebt u recent nog iets horen vertellen over het bankroet van wealth management products? Wij niet en we nemen aan dat u in hetzelfde geval verkeert.

Nochtans zag het er enkele maanden naar uit dat we ons aan een golf van faillissementen konden verwachten. Tenminste als we de pers mochten geloven. Uiteindelijk stierf het hele verhaal een stille dood. Tenzij er plots toch nog lijken uit de kast zouden vallen. Wie de waarheid weet over China mag het zeggen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 1 september 2014

Aandelen kunnen 50 % dalen vanaf het huidige niveau

De aandelenbeurs zit in een situatie waarin de bestaande aandeelhouders de beurs wel aan de dure kant achten, maar niet bereid zijn om te verkopen omdat de prijzen blijven stijgen. Beleggers die met afgunst aan de zijlijn staan wachten op een correctie worden met de dag nerveuzer en beginnen in te stappen. Iedere correctie lijkt een koopmoment te zijn, dit versterkt het gevoel om aandelen niet te verkopen als het even daalt en biedt een opportuniteit voor wie nog niet meedoet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 1 september 2014

Duitsland Heeft voor het eerst sinds 1991 een begrotingsoverschot

De Duitse economie heeft in de eerste helft van dit jaar goed gedraaid. Dankzij de stevige economische groei in de eerste drie maanden heeft de Duitse staat een begrotingsoverschot van 16,1 miljard euro. Het is het eerste overschot voor de Duitse federale overheid sinds 1991.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: maandag 1 september 2014

Centrale bank Japan financiert 70% overheidstekort

De Bank of Japan koopt iedere maand gemiddeld 70% van alle nieuwe staatsobligaties die de Japanse regering uitschrijft. Het gaat om een bedrag van ¥7 biljoen per maand, omgerekend €51 miljard. Door de grootschalige monetaire stimulering blijft de Japanse 10-jaars rente bevroren op 0,5%. Inmiddels bezit de Bank of Japan 20% van de totale Japanse staatsschuld. 

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs