EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20586 tot 20590 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 november 2014

Meeste Amerikanen voelen niets van economisch herstel

Als we de juichkreten van president Barack Obama en zijn regering mogen geloven, is de Amerikaanse economie volop in herstel en zal de snelheid van dat herstel nog toenemen naarmate de tijd verstrijkt. De economische verbetering zou zich onder andere laten gevoelen in een aantrekkende arbeidsmarkt.

De bekende econoom Mort Zuckerman verklaarde in een interview met de Wall Street Journal dat de meeste Amerikanen echter niets voelen van het economisch herstel. De meeste nieuwe jobs zijn part-time en/of relatief laag betaald. Van volwaardige full-time jobs is zeker geen sprake.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 19 november 2014

Video: Willem Middelkoop bij de TU Delft

Willem Middelkoop gaf op 10 november een avondvullende presentatie aan de TU Delft, waarin hij aan de hand van verschillende videofragmenten van Youtube liet zien dat er een ander verhaal bestaat dan het verhaal dat de mainstream media naar buiten brengen.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: woensdag 19 november 2014

Tien keer zoveel toezicht , maar meer schandalen.

Waar is het misgegaan? Nederland heeft meer toezichthouders dan ooit, en tegelijkertijd lijken er nog nooit zoveel schandalen in het bedrijfsleven te zijn geweest als dit jaar, bleek deze week weer bij onder meer SBM Offshore. 'In 1998 hadden we de Stichting Toezicht Effectenverkeer, die met 55 mensen toezicht hield op 208 beursgenoteerde ondernemingen', zegt Paul Frentrop. 'Daar zijn er minder dan honderd van over, en nu hebben we de AFM, de Autoriteit Financiële Markten.

Buitenland Amerikaans bedrijf Freedompop werft klanten met gratis bellen 1 Artikel bewaren Artikel bewaren

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: woensdag 19 november 2014

Frankrijk houdt economisch herstel van eurozone tegen

“De Franse economie stagneert terwijl alleen in de werkloosheidscijfers en nationale schuld groei te zien is”, schrijft Deutsche Welle (DW) in niet mis te verstane bewoordingen. Dat het land alleen in 2017 erin zal slagen om een begroting in evenwicht te presenteren, is een grote bezorgdheid.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs