EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
24
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20586 tot 20590 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 oktober 2014

Britse centrale bank: ook vooruitzichten Britse economie slechter

De vooruitzichten voor de Britse economie zijn verslechterd. Dat stelde de hoofdeconoom van de Britse centrale bank, Andrew Haldane, vrijdag.

De vooruitzichten voor de Britse economie zijn verslechterd. Dat stelde de hoofdeconoom van de Britse centrale bank, Andrew Haldane, vrijdag.

Haldane gaf aan ,,somberder” te zijn geworden door de afzwakkende groei van de internationale economie, de toenemende risico’s op de financiële markten en de vele conflicten in de wereld. Ook bestaat volgens hem het gevaar dat de ontwikkeling van de lonen en de productiviteit in Groot-Brittannië achterblijft bij het herstel van de economie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 oktober 2014

Chinese schuldenberg: nog een reden om nieuwe dip te vrezen?

Lage inflatie en groeivertraging in de eurozone doen beurzen bibberen. Op het lijstje van bedreigingen die de wereldeconomie een nieuwe dip kunnen bezorgen, staat ook de vastgoedzeepbel in China hoog genoteerd. Maar hoe gevaarlijk is die?

Op de aandelenmarkten hebben beleggers de afgelopen weken een flinke stap terug gedaan. Plots is het besef opgedoken dat het op een aantal punten niet echt lekker gaat met de mondiale economie. Vooral Europa baart zorgen, nu ook de groei in Duitsland vertraagt. En wereldwijd geldt dat er een overvloed is aan goedkoop geld en een gebrek aan echt interessante investeringen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 oktober 2014

Olie. Economische oorlogvoering op z’n best

Voor Finansakrobat is het duidelijk: de olieprijzen worden gemanipuleerd:”En het is duidelijk wie er in z’n blootje wordt gezet.”

Voor Finansakrobat is het duidelijk: de olieprijzen worden gemanipuleerd:”En het is duidelijk wie er in z’n blootje wordt gezet.”

Kijk maar naar onderstaande grafiek. Die stelt de olieprijzen voor verschillende landen moeten halen om break-even te draaien. Als je dan ziet dat Rusland minstens 80 USD per vat moet halen om de kosten te kunnen dekken, is de timing van de dalende prijzen inderdaad heel erg opvallend.

Volgens de ondernemer vallen de dalingen namelijk samen met het moment dat de spanningen tussen de Verenigde Staten (VS) en Rusland. De VS lijken te hebben beseft dat ze over een grotere reserve beschikken dan hun Oosterse tegenhangers. Jim Cramer van CNBC beweert dat de Amerikaanse olieproductie pas zal verminderen bij 70 USD per vat.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 17 oktober 2014

Bijna 40 procent meer woningen verkocht in september

In september zijn 12.949 woningen verkocht, een stijging van 39,4 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 oktober 2014

Is de zilverprijs vanaf nu een veilige belegging?

Zilver is misschien wel een van de slechtste beleggingen dit jaar. Nochtans oogt de toekomst rooskleurig voor het kleine broertje van goud. Enkele jaren geleden sprak men nog over een zilverprijs van $100 terwijl men nu spreekt over een zilverprijs van $5. Is er dan zo veel veranderd? Nee, er zijn nog steeds goede redenen waarom de zilverprijs terug zal gaan stijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs