EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20621 tot 20625
Geplaatst op: zaterdag 30 augustus 2014

Moody's verlaagt status Turkije, regering spreekt van 'politiek besluit'

Door recente politieke en economische ontwikkelingen heeft kredietbeoordelaar Moody's de kredietstatus van Turkije opnieuw verlaagd. De Turkse regering is het daar niet mee eens en spreekt van ''een politiek besluit''.

Lees verder op zamanvandaag.nl
Geplaatst op: zaterdag 30 augustus 2014

Let op: olieprijs kan de komende jaren flink stijgen

Het International Energy Agency verwacht dat de investeringen in de ontginning van olie in de komende jaren min of meer stabiel zal blijven. Momenteel investeren de oliebedrijven ongeveer 500 miljard dollar per jaar in de ontginning van nieuwe velden of het uitbreiden van bestaande velden.

Dat bedrag is een absoluut minimum om de voorziening wat energie betreft te verzekeren. Volgens het International Energy Agency heeft de hele heisa rond het Amerikaanse schaalolie- en aardgasgebeuren de olieprijs kunstmatig naar beneden geduwd. Waarnemers spreken van een ‘rigging’ van de oliemarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 30 augustus 2014

Banken willen dat de overheid je spaargeld extra belast

De banken, die onverantwoordelijke instituten die gered werden met jouw en mijn spaargeld, kennen geen schaamte. Nog altijd niet.

De banken, die onverantwoordelijke instituten die gered werden met jouw en mijn spaargeld, kennen geen schaamte. Nog altijd niet.

Ze vinden dat de overheid het fiscale voordeel van spaarboekjes, best wel mag halveren.

Sneller belasten dus.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 30 augustus 2014

Indicatoren transportsector op Rood

De transportsector op zee bevatten belangrijke indicatoren omtrent de wereldeconomie. Zowel de vraag en aanbod op het gebied van laadruimte alsook de te vervoeren goederen en grondstoffen geven zorgwekkende signalen af. Ontwikkelingen in de offshore geven signalen dat olie niet meer eenvoudig winbaar is. Insider Hans Peter geeft een update.

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: zaterdag 30 augustus 2014

De Dollar kan de goudprijs door het dak jagen

De goudprijs heeft zich in 2014 met z’n ups en downs gedragen. Per saldo was de eerste helft van dit jaar een maat voor niets en dit ondanks een veel belovende start. Maar hardlopers zijn vaak doodlopers en dat was met het goud ditmaal niet anders. Per saldo heeft het goud dit jaar nog niet gedaan wat er van verwacht werd.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs