EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 20626 tot 20630
Geplaatst op: maandag 1 september 2014

Palladium wordt steeds duurder, waar ligt het plafond?

Op de markten voor edele metalen lopen de zaken in geval van goud en zilver maar met horten en stoten. De goudprijs blijft hangen onder het niveau van 1,300 dollar voor een troy ons, de zilverprijs moet nog altijd bewijzen te kunnen standhouden boven het niveau van 20 dollar voor een troy ons. Maar er is ook beter nieuws.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 1 september 2014

Grootste vrees economen komt uit: krimp Duitse economie bevestigd

De Duitse economie is in het tweede kwartaal van dit jaar gekrompen, de eerste teruggang voor de grootste economie van Europa in meer dan een jaar. Dat maakte het Duitse federale statistiekbureau bekend op basis van definitieve cijfers.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 1 september 2014

Hebben centrale banken de beurskoersen gemanipuleerd?

Is het waarheid of betreft het opnieuw een gerucht dat zonder enige grond uit de lucht geplukt werd? Waarheid en verzinsel zijn eens te meer moeilijk uit elkaar te houden maar naar verluidt zou een cluster van centrale banken op grote schaal de beurskoersen gemanipuleerd hebben. Of ‘gerigged’ zoals dat tegenwoordig genoemd wordt.

In ieder geval was het bericht over deze nieuwe samenzweringstheorie in The Financial Times te lezen, een krant die toch enige garantie op betrouwbaarheid garandeert. Volgens de journalist van dienst zijn de centrale banken belangrijke spelers op de beurzen geworden. Misschien zelfs wel de belangrijkste spelers.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 1 september 2014

De financiële tentakels van de Verenigde Staten

Stel u krijgt van uw bank een brief met als onderwerp: ‘Ons beleid inzake Zimbabwaanse wet- en regelgeving beleggingen.’ Na enkele plichtplegingen gaat de brief verder met de woorden ‘Naar aanleiding van Zimbabwaanse wet- en regelgeving inzake beleggingen hebben wij ons beleid aangescherpt. Om te kunnen bepalen of u een specifieke relatie met Zimbabwe heeft, moeten wij u een aantal vragen stellen.’

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 31 augustus 2014

Video: Poetin over de machtsverschuiving in de wereld

Via Vrijspreker.nl kwamen we een interessante speech tegen van de Russische president Poetin. In de speech zegt hij dat de machtsverhoudingen in de wereld razendsnel veranderen. Als voorbeeld noemt hij het feit dat de koopkrachtpariteit van landen als China en India nu al groter dan dat van de Verenigde Staten. Ook hebben de BRICS-landen als groep een hoger bruto binnenlands product (gecorrigeerd via koopkrachtpariteit) dan de Europese Unie.

[...]

Lees verder op MU

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs